هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
چی؟؟؟؟؟؟!!!!!
74هزاررر؟؟
ما فرزند شهید نیستیم..فقط منظقه 3 هستمخب در کل شانس قبولی دانشگاه های شهرتون بیشتر از شهرای دیگس
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنم -
farzad17931
اره. حاشا کردن کار ماسدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه 00 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
farzad17931
اره. حاشا کردن کار ماسدیگه حرفه ای شدیم در این مورد
-
shima31 یا ابوالفـضل
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنمیه تذکر که تعهد خدمت نرین
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزرگترین و بدترین درد ,عذاب وجدان هستش..کاری نکنین انسان های از خودشون متنفر بشن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بروبچ کسی اینجا نمیخواد مهندس بشه؟؟!
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nawrciiss
چی شد؟!! -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هم مهندس داریم هم میخوان بشن
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هم مهندس داریم هم میخوان بشن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi ما میخوایم بشیم
-
@nawrciiss
چی شد؟!!خیلی نامردیه با سهمیه همچین رتبه ی خوبی آوردن .. ://
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان دارن دیواراشا رنگ سفید میزنن خیلی خوشگل داره میشه
-
@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنمیه تذکر که تعهد خدمت نرین
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
تعهد نمیرم..چون من اینجا نمیمونم..باید 30سال برا اینجا خدمت کنم ک شرایط من جور نیست -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرکاری بکنن هواش مثل شهید بهشتی نمیشه دقیقا وسط تهرانه همشم الودگی ولی شهید بهشتی کوهپایس هواش خیلی خوبه
-
الان دارن دیواراشا رنگ سفید میزنن خیلی خوشگل داره میشه
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
من چشامو میبندم حس میکنم در وسط حیاط دانشگاه هستم و نسیم خنک ب صورتم میزنه...ان شاالله
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریحانه 00 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
معلومه داشته رد میشده گفته یه عکسم بگیرممن میگم باید از پله ها بالا برم خودم بیایستم یه نگاه به اسمون بکنم نفس عمیق بکشم گذشته رو به یاد بیارم با سختی هاش و یه عکس مغرور خوشگل بگیرم و قطعا میگیرم
-
@dr-bernosi
من چشامو میبندم حس میکنم در وسط حیاط دانشگاه هستم و نسیم خنک ب صورتم میزنه...ان شاالله
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
اینطوری نیس همیشه زل گرماس
دقیقا افتاب تو کله ادمه ولی خب دارن میرسن بهش چند وقته
-
هرکاری بکنن هواش مثل شهید بهشتی نمیشه دقیقا وسط تهرانه همشم الودگی ولی شهید بهشتی کوهپایس هواش خیلی خوبه
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
این ک دانشگاه تهران هستش درسته -
@dr-bernosi
اینطوری نیس همیشه زل گرماس
دقیقا افتاب تو کله ادمه ولی خب دارن میرسن بهش چند وقته
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi شما دانشجوی اونجایی؟