هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده! 
- 
@مهــدی حاج اقا پستای ما رو هم یه دستی ب سرشون بکشید پس شاید شفا گرفتن    
- 

- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 
 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اینو خیلی دوس دارم چون خیلی باکلاس میخنده، هم از ته دل شاده هم پرستیژ داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 
 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اینو خیلی دوس دارم چون خیلی باکلاس میخنده، هم از ته دل شاده هم پرستیژ داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:با کلاس میخنده ولی انگار داره میگه بیمزه بود  
 خنده باید ( )باشه اونم یه دونه منظور رو نمیرسونه باید ( )باشه اونم یه دونه منظور رو نمیرسونه باید (    ) باشه تا طرف بفهمه که حرفش خنده دار بوده ) باشه تا طرف بفهمه که حرفش خنده دار بوده 
- 
@Dr-Lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی خواهر من سر همین ی سال پشت کنکور موند همه گفتن ک چون دانشگاههای تاپ زدی برا همین دیگ ب بقیه نگا نکردن و حتی برا پیام نور هم قبول نشدی ن بابا همرو نیاورده 
- 
@مهــدی حاج اقا پستای ما رو هم یه دستی ب سرشون بکشید پس شاید شفا گرفتن    astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی حاج اقا پستای ما رو هم یه دستی ب سرشون بکشید پس شاید شفا گرفتن    شما فعلا روی تقوات کار کن تا من ببینم چی میشه   
- 
@Dr-Lila ربطی نداره اصن  
- 
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 

همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:با کلاس میخنده ولی انگار داره میگه بیمزه بود  
 خنده باید ( )باشه اونم یه دونه منظور رو نمیرسونه باید ( )باشه اونم یه دونه منظور رو نمیرسونه باید (    ) باشه تا طرف بفهمه که حرفش خنده دار بوده ) باشه تا طرف بفهمه که حرفش خنده دار بوده @مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 

همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:با کلاس میخنده ولی انگار داره میگه بیمزه بود  نه اصلنم اینطوری نیست:) 
 دقیقا مثل این دخترایی میخنده که با دوستشون تو یه عصرِ ابری از تو یه کافه تو شانزه لیزه اومدن بیرون و با وجود تمام مشکلاتی که تو زندگی دارن از ته دل میخندن و شادن،
 از همینایی که آدم دلش میخواد ساعتها نگاشون کنه و غبطه بخوره به حال خوبشون :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 

همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:با کلاس میخنده ولی انگار داره میگه بیمزه بود  نه اصلنم اینطوری نیست:) 
 دقیقا مثل این دخترایی میخنده که با دوستشون تو یه عصرِ ابری از تو یه کافه تو شانزه لیزه اومدن بیرون و با وجود تمام مشکلاتی که تو زندگی دارن از ته دل میخندن و شادن،
 از همینایی که آدم دلش میخواد ساعتها نگاشون کنه و غبطه بخوره به حال خوبشون :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی حاج اقا پستای ما رو هم یه دستی ب سرشون بکشید پس شاید شفا گرفتن    شما فعلا روی تقوات کار کن تا من ببینم چی میشه   @مهــدی 
 چشم ... انشاالله
 التماس دعا     
 من برم اعتکافمو کنم در افق
- 
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 

|
 |

شعردانه
شعردانه