هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival تایید هم میکنه یا فقط نقل میکنه؟
عایا فقط خدا نقاله داستاناس؟
-
revival شاید اون خدایی که من بهش اعتقاد دارم منظورش اون نیست و من مطابق با تفسیر خودم بهش اعتقاد دارم
-
مشکل اینه همه مون میگیم نه!! اینی که من میگم فقططط درسته ولاغیر..........
-
@مهــدی عقیده من به ضرر کی هست؟
عقیدت همینه ک هر کس یه عقیده ای داره بعدش میگم ضررش چی ؟ میگی اگه ضرر داشته باشه اون عقیده قبول نیست ؟ بهت میگم ضرر رو چطور میخوای تعریف کنی برا کسی ک ضرر رو فایده میدونی میگی عقیده من چ ضرری داره ؟! :/
ضررش افتادن توی همین دور باطله ! -
revival شاید اون خدایی که من بهش اعتقاد دارم منظورش اون نیست و من مطابق با تفسیر خودم بهش اعتقاد دارم
چند تا خدا داریم؟😕
-
-
چرا دارین به دختره حمله میکنین؟فقط نظرشو گفت دیگه
-
تو همین الان گفتی عقلت ناقصه،چطور مطابق تفسیر خودت عمل میکنی؟
-
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث اندر بحث.......
دعوا کافیه لطفا
منظورم به همست
لطفااااادعوا نیس که رومیسا^^
دعوا که فقط بزن بزن نیست آخه گلنار:persevering_face:
گاهی درگیری روحی سخت تر از فیزیکیه
نمیتونیم یعنی نمیشه همه نظر ما رو داشته باشن:crossed_swords:@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث اندر بحث.......
دعوا کافیه لطفا
منظورم به همست
لطفااااادعوا نیس که رومیسا^^
دعوا که فقط بزن بزن نیست آخه گلنار:persevering_face:
گاهی درگیری روحی سخت تر از فیزیکیه
نمیتونیم یعنی نمیشه همه نظر ما رو داشته باشن:crossed_swords:با هر سه جمله ت موافقم :ok_hand_light_skin_tone:
-
revival خدا این عقل ناقصو داده و اگه انتظار بالاتر از اینو داشت عقل کامل تری میداد
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival خدا این عقل ناقصو داده و اگه انتظار بالاتر از اینو داشت عقل کامل تری میداد
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟این اتناست :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue:
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا دارین به دختره حمله میکنین؟فقط نظرشو گفت دیگه
حمله نشد عزیزم جواب حرفش رو میدن همین ..
rose77
داریم میبینم چطور جواب شو میدین؟!!!خب بچس ه -
@vahid22 یه خدا داریم که به تعداد آدما متفاوته
عذر میخوام، خدا متفاوته یعنی چی دقیقا؟؟؟؟
-
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟خدا عقل ناقصو داد ک با پیامبرش ک توی کتابشه کامل شه!ما هم داریم اینو میگیم : )
-
چند تا خدا داریم؟😕
@vahid22 نمی خوام دفاع کنم یا طرف کسی رو بگیرم...
ولی به نظرم تعریف هرکس از خدا فرق داره!
مثل این می مونه که تعریف من و شما از همین بحث فرق داره...! -
@مهــدی تعریفت از دور باطل چیه؟من تعریفم عقیده شماست شما تعریفتون عقیده منه
من عقیده دارم دو دو تا میشه ۳ تا تو میگی نه میشه ۴ تا کدومش باطله ؟ مسلما حرف من
الزاما هر جا متقاعد نشی حرف طرف مقابل باطل نیست :/
تعریف من از دور باطل استدلال محض به عقل ناقصه و اینکه بگیم هر چی تو بگی یه عقیده مجزاست که میتونه مستقل از بقیه درست باشه :/
در ضمن من نگفتم عقیدت باطله گفتم با این سبک فکری وارد دور باطل میشی ...