هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@مهــدی عقیده من به ضرر کی هست؟
عقیدت همینه ک هر کس یه عقیده ای داره بعدش میگم ضررش چی ؟ میگی اگه ضرر داشته باشه اون عقیده قبول نیست ؟ بهت میگم ضرر رو چطور میخوای تعریف کنی برا کسی ک ضرر رو فایده میدونی میگی عقیده من چ ضرری داره ؟!
ضررش افتادن توی همین دور باطله ! -
revival شاید اون خدایی که من بهش اعتقاد دارم منظورش اون نیست و من مطابق با تفسیر خودم بهش اعتقاد دارم
چند تا خدا داریم؟
-
revival شاید اون خدایی که من بهش اعتقاد دارم منظورش اون نیست و من مطابق با تفسیر خودم بهش اعتقاد دارم
-
چرا دارین به دختره حمله میکنین؟فقط نظرشو گفت دیگه
-
تو همین الان گفتی عقلت ناقصه،چطور مطابق تفسیر خودت عمل میکنی؟
-
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث اندر بحث.......
دعوا کافیه لطفا
منظورم به همست
لطفااااادعوا نیس که رومیسا^^
دعوا که فقط بزن بزن نیست آخه گلنار
گاهی درگیری روحی سخت تر از فیزیکیه
نمیتونیم یعنی نمیشه همه نظر ما رو داشته باشن@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث اندر بحث.......
دعوا کافیه لطفا
منظورم به همست
لطفااااادعوا نیس که رومیسا^^
دعوا که فقط بزن بزن نیست آخه گلنار
گاهی درگیری روحی سخت تر از فیزیکیه
نمیتونیم یعنی نمیشه همه نظر ما رو داشته باشنبا هر سه جمله ت موافقم
-
revival خدا این عقل ناقصو داده و اگه انتظار بالاتر از اینو داشت عقل کامل تری میداد
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival خدا این عقل ناقصو داده و اگه انتظار بالاتر از اینو داشت عقل کامل تری میداد
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟این اتناست :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue:
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا دارین به دختره حمله میکنین؟فقط نظرشو گفت دیگه
حمله نشد عزیزم جواب حرفش رو میدن همین ..
rose77
داریم میبینم چطور جواب شو میدین؟!!!خب بچس ه -
@vahid22 یه خدا داریم که به تعداد آدما متفاوته
عذر میخوام، خدا متفاوته یعنی چی دقیقا؟؟؟؟
-
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟خدا عقل ناقصو داد ک با پیامبرش ک توی کتابشه کامل شه!ما هم داریم اینو میگیم : )
-
چند تا خدا داریم؟
@vahid22 نمی خوام دفاع کنم یا طرف کسی رو بگیرم...
ولی به نظرم تعریف هرکس از خدا فرق داره!
مثل این می مونه که تعریف من و شما از همین بحث فرق داره...! -
@مهــدی تعریفت از دور باطل چیه؟من تعریفم عقیده شماست شما تعریفتون عقیده منه
من عقیده دارم دو دو تا میشه ۳ تا تو میگی نه میشه ۴ تا کدومش باطله ؟ مسلما حرف من
الزاما هر جا متقاعد نشی حرف طرف مقابل باطل نیست
تعریف من از دور باطل استدلال محض به عقل ناقصه و اینکه بگیم هر چی تو بگی یه عقیده مجزاست که میتونه مستقل از بقیه درست باشه
در ضمن من نگفتم عقیدت باطله گفتم با این سبک فکری وارد دور باطل میشی ... -
shima31 کسی دعوا نکرد!!
داریم بحث میکنیم..هرکسی ام عقیدشو میگه -
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟این اتناست :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue:
-