هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 کسی دعوا نکرد!!
داریم بحث میکنیم..هرکسی ام عقیدشو میگه -
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival خدا این عقل ناقصو داده و اگه انتظار بالاتر از اینو داشت عقل کامل تری میداد
و در ضمن شما که تفسیر بقیه آدما رو میخونید آیا عقل اونا کامله؟این اتناست :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue:
-
-
-
negaarin خدای متفاوت یعنی تفسیری متفاوت برای هر نفر
آها، یعنی الان به جای اینکه به خودمونو تفسرامون و طرز فکرمون گیر بدیم که اشتباه از ماست، انداختیمش رو خدا؟؟؟؟ که خدا متفاوته؟؟؟
چه جالب!
کاش حداقل دقیقتر حرف میزدید که بشه باهاتون بحث کرد
من حس میکنم دیگه حرفی ندارم -
@مهــدی تعریفت از دور باطل چیه؟من تعریفم عقیده شماست شما تعریفتون عقیده منه
من عقیده دارم دو دو تا میشه ۳ تا تو میگی نه میشه ۴ تا کدومش باطله ؟ مسلما حرف من
الزاما هر جا متقاعد نشی حرف طرف مقابل باطل نیست
تعریف من از دور باطل استدلال محض به عقل ناقصه و اینکه بگیم هر چی تو بگی یه عقیده مجزاست که میتونه مستقل از بقیه درست باشه
در ضمن من نگفتم عقیدت باطله گفتم با این سبک فکری وارد دور باطل میشی ... -
حديث و آيات رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : لا يَستَكمِلُ عَبدٌ حَقيقَةَ الإيمانِ حتّى يَدَعَ المِراءَ و إن كانَ مُحِقّا .حديث
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هيچ بنده اى كاملاً به حقيقت ايمان نرسد، مگر آن گاه كه مجادله را رها كند، هرچند بر حق باشد....
قابل توجه دوستان -
عکس بی منظور گذاشتم ولی مثل اینکه ...
-
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177
به موقع رسیدیچرا ??(
یه پیام میدی زهرا ؟
-
negaarin خدای متفاوت یعنی تفسیری متفاوت برای هر نفر
آها، یعنی الان به جای اینکه به خودمونو تفسرامون و طرز فکرمون گیر بدیم که اشتباه از ماست، انداختیمش رو خدا؟؟؟؟ که خدا متفاوته؟؟؟
چه جالب!
کاش حداقل دقیقتر حرف میزدید که بشه باهاتون بحث کرد
من حس میکنم دیگه حرفی ندارم -
هرکسی ی عقیده ای داره...قرار نیست نظر خودمونو بر دگیران تحمیل کنیم
شاید ایشون مسیحی هستن!!مثال میزنم هااااااا..قرار نیست بگیم تو اشتباهی..هرکسی عقیده ای داره و اخر هم تاوان ی پاداشش رو میبینه -
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177 او تو را سرگشته یافت و هدایت کرد... چقد قشنگ
عاشق این جمله ام
شاید باورت نشه همه جا نوشتم بارها پروفایلم بوده
بارها می خونمش
از تکرارش بی اندازه لذت می برم -
هرکسی ی عقیده ای داره...قرار نیست نظر خودمونو بر دگیران تحمیل کنیم
شاید ایشون مسیحی هستن!!مثال میزنم هااااااا..قرار نیست بگیم تو اشتباهی..هرکسی عقیده ای داره و اخر هم تاوان ی پاداشش رو میبینه -
negaarin من گفتم که عقیده های متفاوت خدا رو توی ذهنمون متفاوت میکنه کی گناهو انداخت گردن خدا
-
حديث و آيات عنه صلى الله عليه و آله : أورَعُ النّاسِ مَن تَركَ المِراءَ و إن كانَ مُحِقّا .[الأمالي للصدوق : 73/41 .]
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : پارساترين مردمان، كسى است كه مجادله را رها كند هرچند حق با او باشد.
صلواتش رو بفرستین .. -
negaarin من گفتم که عقیده های متفاوت خدا رو توی ذهنمون متفاوت میکنه کی گناهو انداخت گردن خدا
برگردید یه بار دیگه حرفتونو بخونید تا متوجه اشتباه فاحشتون بشید
شب خوش -
@مهــدی نه اینطور نیست اون علم ریاضی و نظر درست معلومه ولی انجا بحث خدا و قرآنه که نظر هر کس متفاوته
@مهــدی نه اینطور نیست اون علم ریاضی و نظر درست معلومه ولی انجا بحث خدا و قرآنه که نظر هر کس متفاوته
خدا ثابت ترین وجود عالمه حتی اگه ریاضی اثبات نشه خدا وجود داره
نظر متفاوت نشونه درست بودنش نیست این بار چندم
هر چند که نمیخوای بحث کنی فقط میخوای بگی هر نفر یک عقیده (:
بیخیال بقیه ادامه بدید بحث رو من نیستم دیگه (((: -
حديث و آيات عنه صلى الله عليه و آله : أورَعُ النّاسِ مَن تَركَ المِراءَ و إن كانَ مُحِقّا .[الأمالي للصدوق : 73/41 .]
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : پارساترين مردمان، كسى است كه مجادله را رها كند هرچند حق با او باشد.
صلواتش رو بفرستین ..rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
صلواتش رو بفرستین ..اللهم صل علی محمد وآل محمد