هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@faezeh-r باشه  
- 
دخملا کی دلش واسم تنگولیده؟ 
 بگید هیچکس میزنم لهتون میکنم         
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا همش میزنیم تو سرو کله ی هم اخه 
 چرا یاد نداریم با هم درست و اصولی بحث کنیم یکی میاد عقیدشو میگه ده نفر میریزیم به سرش که تو غلططط میگی!
 همینی که مننن میگم درسته
 هممون خودمونو علامه ی دهر میبینیم که فقط خودمون درست میفهمیم فقط عقیده ی خودمون درسته
 کاش ......هر کس میاد تو به قصد تحمیل حرفش نظر میده هر کسی هم عقیده ش رو میگه ... کسی هم قبول نکنه نکرده ... نه دست من به یقه اون میرسه نه دست اون به یقه من .. هیچ اجباری نیست تو قبول یه فکر و عقیده ولی بحث خوبه @مهــدی بحثی هم که میگید باید مودبانه باشه نه ....  
- 
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی بحثی هم که میگید باید مودبانه باشه نه ....  من با شما بحثی ندارم شما فقط دخالت کردی منم گفتم دخالت نکن :// اینم باید بحث کنم تا قانع شید :///////// 
- 
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_  ایششششششش این یارو باز اومد ایششششششش این یارو باز اومدپیشی بیا منو بخول       
- 
- 
دخملا کی دلش واسم تنگولیده؟ 
 بگید هیچکس میزنم لهتون میکنم         @YASSI-_    چه اعتماد به سقی  
- 
- 
@faezeh-r باشه  
- 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بزارین من یکم بخندم وای خدای من 
     ب چی ب چی نخندم  
- 
دوستان خوش باشین ارزوی موفقیقت نه به قصدتو هین گفتم همه شما عزیزینن فقط. راستش ناراحتیم از این بود کخ من خودم یه موقع خ وقتم اینجا تلف کردم 94فک کنم به خودم اومدم یه سال از دست رفت خلاصه نمیخوام چوب منو بخورینن یا حق 
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ 
 نقطه ضعف دادی دستشون رفت رومی جان آبرو داری کن          
- 
@YASSI-_ باید بشناسم؟    

|
 |

شعردانه
شعردانه

نمیدونستم ناراحت میشی
 نمیدونستم ناراحت میشی