هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
قیمت جهانی کلیه تو آمریکا 262 هزار دلار هست!
یعنی اگه بری اونجا، یه کلیه تو بفروشی
بعد برگردی ایران؛
با دو میلیارد و ششصد میتونی یه خونه، یه ماشین و یه کلیه جدید بخریsheydadb37 جمع کنیم بریم امریکا
امیدوارم کلیه ABبخوان -
-
sheydadb37 جمع کنیم بریم امریکا
امیدوارم کلیه ABبخوانVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امیدوارم کلیه ABبخوانمن میخوام بزنم تو کار جدید اینجا کلیه بخرم برا خودم برم امریکا بفروشم
-
خلوت شده اینجا
-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امیدوارم کلیه ABبخوانمن میخوام بزنم تو کار جدید اینجا کلیه بخرم برا خودم برم امریکا بفروشم
sheydadb37 بسیار فکر هوشمندانه و اقتصادی ای هست من که موافقم
-
خلوت شده اینجا
MOHAMMAD80 آری
-
باورت میشه همین الان با همون دوتا کلیه پنج میلیارد می ارزی
-
-
MOHAMMAD80 آری
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تا الان که اینو گفتی هیچوقت انقدر احساس قدرت نکرده بودم
-
بعد برگردی ایران؛
با دو میلیارد و ششصد میتونی یه خونه، یه ماشین و یه کلیه جدید بخریsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعد برگردی ایران؛
با دو میلیارد و ششصد میتونی یه خونه، یه ماشین و یه کلیه جدید بخریبقول پدرم مگه باتریه دربیاری عوض کنی =|
-
و گاهی فقط مرگ حال ادمو خوب میکنه
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa با شما هم مصابحه میشه ؟
مصاحبه
دوس دارم اولین نفر نباشم سخته
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa با شما هم مصابحه میشه ؟
مصاحبه
دوس دارم اولین نفر نباشم سخته
خیلی دوست دارم مصاحبتو بخونم (مصاحبه ی رتبه برتر ها )
موفق باشی عزیز -
دوستان کمک ی اشتباه بزرگی کردم :((((((((((
-
اقا من ی رمان تو کانال خوندم//حواسم هم خیلی پرت شده اصلا نمیتونم درس بخونم//رمان هم غمگین //از طرفی هرشب ی پارت میزارن دغ میکنم
اخه تو سال کنکور رمان خوندن!!!!!!1 -
سلام
-
اقا من ی رمان تو کانال خوندم//حواسم هم خیلی پرت شده اصلا نمیتونم درس بخونم//رمان هم غمگین //از طرفی هرشب ی پارت میزارن دغ میکنم
اخه تو سال کنکور رمان خوندن!!!!!!1 -
-
الان که دارم این پست رو مینویسم پر از حس و حال خوبم و دلم میخواد از خنده منفجر شم ، خنده دار ترین اتفاقای زندگی رو مرور میکنم
مجآزی پر از آدمایی هست که توی واقعیت حتی حرف هم نمیتونن بزنن اما خب اینجا مبدل میشن به بهترین ها پشت ماسک های پروفایل و جملات زیبا و لاکچری
اینجا عاشق میشندشمن میشن دوست میشن اینجا میتونی بهترین بآشی به صورت مجازی اینجا میتونی معتاد بشی و لذت ببری از هورمون هات
اینجا جآییه که تا روزی ارزش داری ک ازت نفع ببرن و بتونن خودشون رو ارضا کنن
اینجا هر کس هر چی دلش بخوآد میگه و استتار میکنه خودش رو پشت جملات و اموجی های احمق
الآن میتونی خوش باشی که من لایکت میکنم و اعتبارت بیشتر شد اگه بخوای میتونم فالوت هم کنم ک دیگ هیچ غصه ای برات
باقی نمونهالان میتونی از محبوبیت ساختگیت لذت ببری و بع تعداد فالوورات خیره بشی و یواشکی بخندی و بخودت بگی ایول !
اینجا میتونی اشتباه کنی و احساسات و عواطف یه نفر رو له کنی با تایپ چند تا جمله و اموجی آخرشم بگی ببخشید قصدم این نبود
آهای مجازی !زندگی خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی زندگی پیچیدست زندگی به فکر نیاز داره نه چت های شبانه روزی تو برای ارضای عطش درونیت
اینکه میتونی ساعت ها اینجا چت کنی و حرف های روشنفکری بزنی و اما نمیتونی ۱۰ دقه با پدر مادرت صحبت کنی و محبت کنی لذت ببری یعنی داری فرو میری کف مرداب مجازی شآید یه روزی بفهمی ک تبدیل شدی به یه جانور ساکن مرداب
البته البته میتونی دوستای خوبی هم پیدا کنی منکرش نمیشم دو تا از بهترین رفیقای زندگیم میلاد و علی رو تو مجازی پیدا کردم اما اونا هم دیگه نیستن ، حالا من هستم و رفیقایی که از بچگی با هم بودیم ...
پیشنهادم اینه که اینجا فعالیت مفید کنید جزوه بنویسید تایپیک درسی بزنید سوال جواب بدید و کارهایی ک نمیشه تو واقعیت انجام داد وگرنه صحبت کردن و خندیدن ک تو دنیای واقعی ممکن تر و لذت بخش تره
صد بار گفتم باز هم میگم تا شاید بشنوید که اینجا نیاز به چت خصوصی نداره اینجا جآی چت کردن نیست اینجا جآی درس هست و تمامعی بابا بیخیالم نمیشه
تمام اونچیزایی که اینجا میخونی و میزاری اندازه یه خط کتابی نمیشه که بری با زحمت یا حالا بیزحمتبخری و بخونی اینجا کشک است کششششک
هیچی دیگه نیست ک بگم فقط خواستم خالی بشم
خنده نداره ها ولی بخند
#آدم_مجازی