هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
قیمت جهانی کلیه تو آمریکا 262 هزار دلار هست!
یعنی اگه بری اونجا، یه کلیه تو بفروشی
بعد برگردی ایران؛
با دو میلیارد و ششصد میتونی یه خونه، یه ماشین و یه کلیه جدید بخری😐😐😐sheydadb37 جمع کنیم بریم امریکا😐😂
امیدوارم کلیه ABبخوان😐😂 -
:neutral_face:
-
sheydadb37 جمع کنیم بریم امریکا😐😂
امیدوارم کلیه ABبخوان😐😂Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امیدوارم کلیه ABبخوان😐😂من میخوام بزنم تو کار جدید اینجا کلیه بخرم برا خودم برم امریکا بفروشم😁😁
-
:neutral_face:خلوت شده اینجا
-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امیدوارم کلیه ABبخوان😐😂من میخوام بزنم تو کار جدید اینجا کلیه بخرم برا خودم برم امریکا بفروشم😁😁
sheydadb37 بسیار فکر هوشمندانه و اقتصادی ای هست من که موافقم😂😂👌👌
-
:neutral_face:خلوت شده اینجا
MOHAMMAD80 آری😂
-
باورت میشه همین الان با همون دوتا کلیه پنج میلیارد می ارزی😂😂😂
-
-
MOHAMMAD80 آری😂
Vezra :neutral_face: :broken_heart:
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تا الان که اینو گفتی هیچوقت انقدر احساس قدرت نکرده بودم 😐😐😐
😂😂😂😂 -
بعد برگردی ایران؛
با دو میلیارد و ششصد میتونی یه خونه، یه ماشین و یه کلیه جدید بخری😐😐😐sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعد برگردی ایران؛
با دو میلیارد و ششصد میتونی یه خونه، یه ماشین و یه کلیه جدید بخری😐😐😐بقول پدرم مگه باتریه دربیاری عوض کنی =|
-
و گاهی فقط مرگ حال ادمو خوب میکنه😔😔
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa با شما هم مصابحه میشه ؟ :slightly_smiling_face:
مصاحبه:face_without_mouth:
دوس دارم اولین نفر نباشم سخته
:winking_face:romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa با شما هم مصابحه میشه ؟ :slightly_smiling_face:
مصاحبه:face_without_mouth:
دوس دارم اولین نفر نباشم سخته
:winking_face:خیلی دوست دارم مصاحبتو بخونم (مصاحبه ی رتبه برتر ها ) :winking_face:
موفق باشی عزیز :slightly_smiling_face: -
دوستان کمک ی اشتباه بزرگی کردم :((((((((((
-
اقا من ی رمان تو کانال خوندم//حواسم هم خیلی پرت شده اصلا نمیتونم درس بخونم//رمان هم غمگین //از طرفی هرشب ی پارت میزارن دغ میکنم:frowning_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
اخه تو سال کنکور رمان خوندن!!!!!!1 -
سلام:raised_hand_with_fingers_splayed:
-
اقا من ی رمان تو کانال خوندم//حواسم هم خیلی پرت شده اصلا نمیتونم درس بخونم//رمان هم غمگین //از طرفی هرشب ی پارت میزارن دغ میکنم:frowning_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
اخه تو سال کنکور رمان خوندن!!!!!!1 -
-
😂😂 الان که دارم این پست رو مینویسم پر از حس و حال خوبم و دلم میخواد از خنده منفجر شم ، خنده دار ترین اتفاقای زندگی رو مرور میکنم 😂😂
مجآزی پر از آدمایی هست که توی واقعیت حتی حرف هم نمیتونن بزنن اما خب اینجا مبدل میشن به بهترین ها پشت ماسک های پروفایل و جملات زیبا و لاکچری 😂😂
اینجا عاشق میشن 😂 دشمن میشن دوست میشن اینجا میتونی بهترین بآشی به صورت مجازی اینجا میتونی معتاد بشی و لذت ببری از هورمون هات 😂 اینجا جآییه که تا روزی ارزش داری ک ازت نفع ببرن و بتونن خودشون رو ارضا کنن 😂 اینجا هر کس هر چی دلش بخوآد میگه و استتار میکنه خودش رو پشت جملات و اموجی های احمق 😂😂 الآن میتونی خوش باشی که من لایکت میکنم و اعتبارت بیشتر شد اگه بخوای میتونم فالوت هم کنم ک دیگ هیچ غصه ای برات
باقی نمونه 😂😂😂 الان میتونی از محبوبیت ساختگیت لذت ببری و بع تعداد فالوورات خیره بشی و یواشکی بخندی و بخودت بگی ایول ! 😂😂😂
اینجا میتونی اشتباه کنی و احساسات و عواطف یه نفر رو له کنی با تایپ چند تا جمله و اموجی آخرشم بگی ببخشید قصدم این نبود 😂😂
آهای مجازی !زندگی خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی زندگی پیچیدست زندگی به فکر نیاز داره نه چت های شبانه روزی تو برای ارضای عطش درونیت 😂😂
اینکه میتونی ساعت ها اینجا چت کنی و حرف های روشنفکری بزنی و اما نمیتونی ۱۰ دقه با پدر مادرت صحبت کنی و محبت کنی لذت ببری یعنی داری فرو میری کف مرداب مجازی شآید یه روزی بفهمی ک تبدیل شدی به یه جانور ساکن مرداب 😂😂😂😂
البته البته میتونی دوستای خوبی هم پیدا کنی منکرش نمیشم دو تا از بهترین رفیقای زندگیم میلاد و علی رو تو مجازی پیدا کردم اما اونا هم دیگه نیستن ، حالا من هستم و رفیقایی که از بچگی با هم بودیم ... 😂😂
پیشنهادم اینه که اینجا فعالیت مفید کنید جزوه بنویسید تایپیک درسی بزنید سوال جواب بدید و کارهایی ک نمیشه تو واقعیت انجام داد وگرنه صحبت کردن و خندیدن ک تو دنیای واقعی ممکن تر و لذت بخش تره 😂😂😂😂
صد بار گفتم باز هم میگم تا شاید بشنوید که اینجا نیاز به چت خصوصی نداره اینجا جآی چت کردن نیست اینجا جآی درس هست و تمام 😂😂عی بابا بیخیالم نمیشه 😂😂
تمام اونچیزایی که اینجا میخونی و میزاری اندازه یه خط کتابی نمیشه که بری با زحمت یا حالا بیزحمت 😂 بخری و بخونی اینجا کشک است کششششک 😂😂
هیچی دیگه نیست ک بگم فقط خواستم خالی بشم 😂😂😂😂
خنده نداره ها ولی بخند 😂😂😂😂😂
#آدم_مجازی