-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها!قبلنا انسان آرزوش بود پرواز کنه!اصلا ان موقع میگفتن که خیالیه و غیرممکن!اما الان تا کچاها میریم!پس در آیند ای نزدیک مهاچرت از زمین به مریخ رواچ پیدا میکنه!بعدا به این گفته من میرسین!
-
معشوقه ای پیدا کرده ام به نام روزگار !!!!
این روزها سخت مرا درآغوش خویش
به بازی گرفته است !!
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
معشوقه ای پیدا کرده ام به نام روزگار !!!!
این روزها سخت مرا درآغوش خویش
به بازی گرفته است !!
در رو یه پاشنه نمچرخه که!یروزی هم دنیا گیر ما میفته!فقط کافیه الان کم نیاریم
-
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://dl.new-song.ir/music/94/10/Hatef Zang Tafrih_Zang Madreseh_(www.new-song.ir).mp3
این اهنگه نوستالژی ماله زمانه جوونیای مامان باباهامونه عاشقشم -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلایی های مهربون شب خوبی داشته باشین ایشالا فردا روز پر انرژی و فوق العاده ای داشته باشین
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سر درد گرفتم ......
مخم داره سوت میکشه ..... -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان هر کسی دوست داشتش بیادش میخوامیه بار دیگه نحوه طرح تستو بهتون بگم!چون خدایی اگه یاد بگیرین به راحتی میتونین تست بزنین
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه موضوع رو در نظر میگیریم!مثل همیشه!مثلا دویدن!از این یه موضوع یه تست خوب در میاریم!
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب وقتی میدوین چی میشه؟!ماهیچه ها هی منقبض منبسط میشن!و این منقبض شدنا توش کلی نکتس!
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خوب وقتی میدوین چی میشه؟!ماهیچه ها هی منقبض منبسط میشن!و این منقبض شدنا توش کلی نکتس!
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
واقعا چقد مسائل درسی طرفدار داره :|
اگه میگفتی بچه بیایید میخام یه جک باحال بگم تاپیک میترکید -
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
واقعا چقد مسائل درسی طرفدار داره :|
اگه میگفتی بچه بیایید میخام یه جک باحال بگم تاپیک میترکیدنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@مهساااا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
میخواستم لینک اهنگ بذارم نمیدونم چرا قیافه ی زشتش اومد111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
میخواستم لینک اهنگ بذارم نمیدونم چرا قیافه ی زشتش اومد111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا http://ahangdoni.ir/music/12920_دانلود-تیتراژ-برنامه-مهمونی-94-علیرضا-رو.html
اهنگ روز گار مهمونی -
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمیخواستم لینک اهنگ بذارم نمیدونم چرا قیافه ی زشتش اومد111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها.چطورین؟امروزتون چطور بود؟
من که روز خوبی داشتم شکر خدا -
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
قطعا آهنگشو بزاری کسی دان نمیکنه :|
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بچه ها.چطورین؟امروزتون چطور بود؟
من که روز خوبی داشتم شکر خداخیلی خوب بود من تا 11ونیم خواب بودم