-
@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اِ یعنی با چادر گل گلی اومده بیرون؟
اینجوری که بدتره همه با تمسخر باید نگاش کنن که؟ببین عزیزم بنظر من فرقی نداره چادرت گل گلی باشه یاساده
مهم اینه وقتی یه چیزی مثل چادرسرته وبهت هویت میده نگاه هایی هم که بهت میشه روکنترل میکنه واین خودتی که بایدبفهمی هویتت انقدربرات باارزش بوده وکم شدن نگاه های گنگ رومتوجه بشی.
این چیزایی که گفتمویه ادم چادری بهتر درک میکنه چون واقعا بعینه دیده .
ازحرفم منظوربد برداشت نکنید.نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط armin313 انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینجوری که بدتره همه با تمسخر باید نگاش کنن که؟ببین عزیزم بنظر من فرقی نداره چادرت گل گلی باشه یاساده
مهم اینه وقتی یه چیزی مثل چادرسرته وبهت هویت میده نگاه هایی هم که بهت میشه روکنترل میکنه واین خودتی که بایدبفهمی هویتت انقدربرات باارزش بوده وکم شدن نگاه های گنگ رومتوجه بشی.
ازحرفم منظوربد برداشت نکنید.اولا این داستان چادری که جا ماند داستانه واقعی نیست که
بعدشم این جامعه میخواد به عنوان دین و این چیزا بگه کسی که چادر میپوشه از نگاه بد و متلک و این چیزا در امان میمونه ولی اینطور نیست.شما چشاتونو باز کنین و جامعه امروز رو واقعا خودتون ببینین نه اینکه حرف سخنرانا و فلانارو گوش بدین و تصمیم بگیرین.ببینید همه چی بر میگرده به دختر نه اون چیزی که پوشبده.بر میگرده به ذات دختر که بخواد بزاره پسرا بهش تیکه و متلک بندازن یا نه.باور کن هستن دخترایی که به قول امروزیا بدحجابن ولی هیچ پسری جرات کاری نداره ولی دخترای چادری هم هستن که ماشالا با همه پسرا هستن.حرفای من رو به عنوان کسی که میخواد چادر رو خراب کنه نبینین.فقط میخوام بگم خوب بودن آدما به ذاتشونه نه ظاهرشون.و هر دختری که چادر پوشبد دلیل بر این نمیشه نمیخواد پسری بهش تیکه نندازه خیلی از این دخترا به اجبار خونوادشون میپوشن چون پدرای مذهبی دارن.این همه نوشتم چون فقط میخوام بگم از روی ظاهر و پوشش و خانواده طرف که واقعا خوبن تصمیم نگیرین همه چی به ذات طرف بر میگرده وبس -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.بچه ها خوشبختانه عمل داداش بهاره خوب بوده.
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتون -
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتوننوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@a.s در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتونخداروشکر
خییییییییییییییییییییلی خوشحال شدم خیییییییییییلی
دیدی گفتم بهاره خانم خوب میشه داداشت
خداروشکر
آخیییییش -
بچه ها این پست رو از دست ندید:
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ازحرفم منظوربد برداشت نکنید.اولا این داستان چادری که جا ماند داستانه واقعی نیست که
بعدشم این جامعه میخواد به عنوان دین و این چیزا بگه کسی که چادر میپوشه از نگاه بد و متلک و این چیزا در امان میمونه ولی اینطور نیست.شما چشاتونو باز کنین و جامعه امروز رو واقعا خودتون ببینین نه اینکه حرف سخنرانا و فلانارو گوش بدین و تصمیم بگیرین.ببینید همه چی بر میگرده به دختر نه اون چیزی که پوشبده.بر میگرده به ذات دختر که بخواد بزاره پسرا بهش تیکه و متلک بندازن یا نه.باور کن هستن دخترایی که به قول امروزیا بدحجابن ولی هیچ پسری جرات کاری نداره ولی دخترای چادری هم هستن که ماشالا با همه پسرا هستن.حرفای من رو به عنوان کسی که میخواد چادر رو خراب کنه نبینین.فقط میخوام بگم خوب بودن آدما به ذاتشونه نه ظاهرشون.و هر دختری که چادر پوشبد دلیل بر این نمیشه نمیخواد پسری بهش تیکه نندازه خیلی از این دخترا به اجبار خونوادشون میپوشن چون پدرای مذهبی دارن.این همه نوشتم چون فقط میخوام بگم از روی ظاهر و پوشش و خانواده طرف که واقعا خوبن تصمیم نگیرین همه چی به ذات طرف بر میگرده وبسنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarmin313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بعدشم این جامعه میخواد به عنوان دین و این چیزا بگه کسی که چادر میپوشه از نگاه بد و متلک و این چیزا در امان میمونه ولی اینطور نیست.شما چشاتونو باز کنین و جامعه امروز رو واقعا خودتون ببینین نه اینکه حرف سخنرانا و فلانارو گوش بدین و تصمیم بگیرین.ببینید همه چی بر میگرده به دختر نه اون چیزی که پوشبده.بر میگرده به ذات دختر که بخواد بزاره پسرا بهش تیکه و متلک بندازن یا نه.باور کن هستن دخترایی که به قول امروزیا بدحجابن ولی هیچ پسری جرات کاری نداره ولی دخترای چادری هم هستن که ماشالا با همه پسرا هستن.حرفای من رو به عنوان کسی که میخواد چادر رو خراب کنه نبینین.فقط میخوام بگم خوب بودن آدما به ذاتشونه نه ظاهرشون.و هر دختری که چادر پوشبد دلیل بر این نمیشه نمیخواد پسری بهش تیکه نندازه خیلی از این دخترا به اجبار خونوادشون میپوشن چون پدرای مذهبی دارن.این همه نوشتم چون فقط میخوام بگم از روی ظاهر و پوشش و خانواده طرف که واقعا خوبن تصمیم نگیرین همه چی به ذات طرف بر میگرده وبسحرفتووووووون کاملن درسته
من خودم دوستای چادری داشتم که ادم حالش بهم میخورد
من خودم زیاد با حجاب نیستم دوستامم مث منن
اما خدا شاهد ....
تا حالا کسی جرئت نکرده بهم حرف بزنه ...نه به من نه به دوستام
اما واقعن نمیدونم هدف اون دختر از سر کردن و چادر و زیرش هر کاری که دلش میخواد میکنه دقیقا چیه
؟
البته یه عده ادم مریض هم هستن که شما هر طور باشی باید یه چیزی بارت کنه و رد بشه ....
که اونا به کنار ..
اما همه چیز به دختر بستگی داره نه به حجابش
البته بی حجاب بودنم حد داره بعضیام دیگه شورش رو در اوردن
اما درس نیس از رو ی ظاهر هم رو قضاوت کنیم -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیزیم هس
بعضیام که بی حجابن به خاطر اینکه بقیه خوششون بیاد نیس
یادمون نره بعضیام برا دل خودشون زندگی میکنن
برا دل خودشون لباس میپوشن و به خودشون میرسن
چون خودشون از خودشون این طوری راضین
وگرنه شما هر جور باشی مردم حرفشون رو میزنن -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه چیزیم هس
بعضیام که بی حجابن به خاطر اینکه بقیه خوششون بیاد نیس
یادمون نره بعضیام برا دل خودشون زندگی میکنن
برا دل خودشون لباس میپوشن و به خودشون میرسن
چون خودشون از خودشون این طوری راضین
وگرنه شما هر جور باشی مردم حرفشون رو میزننخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شدهترنم
منم یه همکلاسی داشتم چادری بود
اما چادرش وسط سرش بود نصف موهاش معلوم بود.بعد تابلو بود زوری چادر سرش میکنه مثلا تا می دید باباش داره میاد سریع مقنعه و چادرشو می کشید جلو موهاشو می پوشوند.
عاقا من میگم چرا باید خونوادش مجبورش کنن که اینجوری زده بشه از دینو چادرو اینا
بیچاره دختر بدی ام نبوداااا اما خب دیگه به خاطر اجبار خونواده دورو شده بود... -
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتوننوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@a.s در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتونسلام عزیزم واسه این خبر خوبت
تقدیت به تو
خدارو شکر
خیلی واسشون خوشحال شدم... -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها فداتون خیلی ممنونم عزیزای دلم ...همین الان بردنش اتاق عمل ..میترسم جراحش گفت این عملش خیلی سخته فقط دعا کنید همین الانشم که زنده مونده معجزه اس میترسم قلبم درد گرفته خیلی میترسم پاش قطع بشه زبونم لال..اگه این عملش موفقیت آمیز باشه دیگه خطر رفع میشه و دو یا سه تا عمل دیگه داره که به اندازه این یکی مشکل نیستن ...ممنونم که دعا میکنید فداتون بشم
الان باید برم بابام حالش بده تا شب نمیتونم بیام فک نکنم بیشتر از 6 ساعت تو اتاق عمل نگهش دارن خیلی ضعیف شده الهی بمیرم -
@a.s در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتونسلام عزیزم واسه این خبر خوبت
تقدیت به تو
خدارو شکر
خیلی واسشون خوشحال شدم... -
خودش شب میاد فروم.
ان شا الله که حالشون خوب بشه و ارامش باز برگرده به خونتوننوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@a.s
خدایا شکرت شادی دوست بامزمونو ازمون نگرفتی.
ممنون خبر دادی .از دیروز بیش از 1000 بار اومدم ببینم چه خبر شد. -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاااام وایییی خیلی خوشحالم عملش عاااالییی بوده
خداروشکرررر خیلی ممنونم بخاطر دعاهاتون اصلا باورم نمیشهههههه خداروهزار مرتبه شکرررر
ببخشید تو این مدت پیام دادین جواب ندادم الان همرو جواب میدم عزیزای دلم بازم ممنونم -
خداروشکرررر خیلی ممنونم بخاطر دعاهاتون اصلا باورم نمیشهههههه خداروهزار مرتبه شکرررر
ببخشید تو این مدت پیام دادین جواب ندادم الان همرو جواب میدم عزیزای دلم بازم ممنونمنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ببخشید تو این مدت پیام دادین جواب ندادم الان همرو جواب میدم عزیزای دلم بازم ممنونمخدا رو شکر عزیزم.خیلی خوشحال شدم ان شا ا... به زودی بهبود کامل پیدا کنن
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
بچه ها کسی شماره بهاره رو داره
اگه دارین بفرستین برام
ممنون
m.m@a.s
و....سلام من تماس میگیرم جواب نمیده
سرش شلوغه الان حال وحوصله تلفن نداره فک کنم
ان شاءالله حال برادرش خوب بشه هرچه زودتروعمل خوبی پشت سرگذاشته باشه .نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
بچه ها کسی شماره بهاره رو داره
اگه دارین بفرستین برام
ممنون
m.m@a.s
و....سلام من تماس میگیرم جواب نمیده
سرش شلوغه الان حال وحوصله تلفن نداره فک کنم
ان شاءالله حال برادرش خوب بشه هرچه زودتروعمل خوبی پشت سرگذاشته باشه .سلام گلم ...گوشیم دستم نبود امروز باهات تماس گرفتم فکر کنم دانشگاه بودی ج ندادی خداروشکر دوتا عملش عالی بود ممنونم فدات
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ببخشید تو این مدت پیام دادین جواب ندادم الان همرو جواب میدم عزیزای دلم بازم ممنونمخدا رو شکر عزیزم.خیلی خوشحال شدم ان شا ا... به زودی بهبود کامل پیدا کنن
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام مرسی عزیزجان
-
ببخشید تو این مدت پیام دادین جواب ندادم الان همرو جواب میدم عزیزای دلم بازم ممنونمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ببخشید تو این مدت پیام دادین جواب ندادم الان همرو جواب میدم عزیزای دلم بازم ممنونمبله پس چی؟
گفتم که خوب میشه
خداروشکر -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://8pic.ir/images/2uzwmakvj3idifcorev2.gif
سلام
هورااااااااااااااخداروشکر حالا واسه اینکه شادیمون کامل شه یه اهنگ شاد میزارم
http://s110.uploadyar.com/s110/Sandy-Halime.mp3 -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
http://s110.uploadyar.com/s110/Sandy-Halime.mp3نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
http://s110.uploadyar.com/s110/Sandy-Halime.mp3سلام رفیق ....خیلی عزیزی