-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم گرفته
سرم درد میکنه -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا دلت گرفته؟
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اول سلام
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
زندگیه کنکوریه دیگه با خودش غم و غصه هم میاره
گاهی هم شوق و ذوق میاره -
عاغا من امشب نمیرم تاپیک دفتر برنامه ریزی
نتونستم درس بخونم امروز حالم دگرگونه -
عاغا من امشب نمیرم تاپیک دفتر برنامه ریزی
نتونستم درس بخونم امروز حالم دگرگونهنوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsky daughter
تو چرا؟ -
sky daughter
تو چرا؟@a.s
حال نداشتم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فعلا:hand:
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا خوب نیستم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوووووووووووووووووووف
-
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من ازینا میخام :|
پس پزشک شو
منکه فقط استتوسکوپ یا همون گوشی پزشکیشو دارم
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من ازینا میخام :|
پس پزشک شو
منکه فقط استتوسکوپ یا همون گوشی پزشکیشو دارم
میشـم (: .. من میخوام یه روپوش سفید بگیرم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من از اون داغوناشم
از صبح تا3 بعد ازظهر توی مدرسه بودم سردرد شدید گرفتم امتحان زیست نخوده بودم دادم خراب کردم فردا امتحان ام دارم
واقعا کسی توی گرسنگی شدید نخوندن امتحان 2تا3 بعداز ظهر امتحان زیست می دهد خودتون قضاوت کنید -
من از اون داغوناشم
از صبح تا3 بعد ازظهر توی مدرسه بودم سردرد شدید گرفتم امتحان زیست نخوده بودم دادم خراب کردم فردا امتحان ام دارم
واقعا کسی توی گرسنگی شدید نخوندن امتحان 2تا3 بعداز ظهر امتحان زیست می دهد خودتون قضاوت کنیدنوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من از اون داغوناشم
واقعا کسی توی گرسنگی شدید نخوندن امتحان 2تا3 بعداز ظهر امتحان زیست می دهد خودتون قضاوت کنیدامتحان زیست ما لغو شد! سر کلاس هم خوابیدم که معلم بیدارم کرد :| خوب که درس نمیدن نمیذارن آدم ی استراحتی کنه
-
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من از اون داغوناشم
واقعا کسی توی گرسنگی شدید نخوندن امتحان 2تا3 بعداز ظهر امتحان زیست می دهد خودتون قضاوت کنیدامتحان زیست ما لغو شد! سر کلاس هم خوابیدم که معلم بیدارم کرد :| خوب که درس نمیدن نمیذارن آدم ی استراحتی کنه
-
Dr.Saraaa خوش به حالتون ماچی سرکلاس خودش نگرفت دو تا تجربی راو در یک زمان اون 2تا3 بعداز ضهر گرفت هچی نخونده بودم
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa خوش به حالتون ماچی سرکلاس خودش نگرفت دو تا تجربی راو در یک زمان اون 2تا3 بعداز ضهر گرفت هچی نخونده بودم
نفهمیدم چی گفتین :| موفق باشین :|
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درجریان بحثتون نیستم اما ایشون دارن میگن که که دبیرشون تو تایم کلاس خودش امتحان نگرفته بلکه از دوتا کلاس تجربی ساعت 2 الی 3 یعد از ظهر باهم امتحان گرفته
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان برای معدل تو کنکور این 25% سال سوم چقد تاثیر داره حدودا؟ ینی منظورم حدودا چقدر رتبه رو بالا پایین میبره؟کسی میدونه؟
-
دوستان برای معدل تو کنکور این 25% سال سوم چقد تاثیر داره حدودا؟ ینی منظورم حدودا چقدر رتبه رو بالا پایین میبره؟کسی میدونه؟
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saher در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فقط + هسش!اگه رتبتون پایین باشه میاره بالا!اگه بالا باشه بی تاثیره
-
@saher در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فقط + هسش!اگه رتبتون پایین باشه میاره بالا!اگه بالا باشه بی تاثیره
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi اینو میدونم تعداد رتبه ای که مثلا بالا میره حدودا چقدره؟
با تاثیر مثبت ...؟؟؟از یکی شنیدم میگفت 1000تا هم بالا میبره !!!درسته؟؟