-
من طبق معمول دارم جو الکی میدم
fateme_mllhنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b جو الکی بود:-
جدی گرفتم -
من طبق معمول دارم جو الکی میدم
fateme_mllhنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b
الکی اخه!
خدا رو خوش میاد اینجوری گناه میکنی ؟؟ (((: -
@m__sadra__b جو الکی بود:-
جدی گرفتمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشاید(:
@maryam-_-sh -
fateme_mllh من هر موجی اهنگام برن مینویسم خخخخ
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78
نکته ظریفی بود -
شاید(:
@maryam-_-shنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b اره دیه:-\
-
@m__sadra__b لیاقت نداشته
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شدههر چه تو دوری من صبورم
قبل از تو من عاشق نبودم
@خودش
@maryam-_-sh -
marzyeh78
نکته ظریفی بودنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme_mllh هووم من از اولم اعلام کردم ک اهنگمو تایپ میکنم
-
هر چه تو دوری من صبورم
قبل از تو من عاشق نبودم
@خودش
@maryam-_-shنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b :-\ :-\ :-\ اولین بارم بوده
-
fateme_mllh هووم من از اولم اعلام کردم ک اهنگمو تایپ میکنم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78
راحت باشین☻ -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای چ حالی داره یکی هوامو داره فک نمیکردم ی روز عاشق بشم دوباره وای چ حسی داره بدونی یکی دیوونه وار دوست داره
-
وای چ حالی داره یکی هوامو داره فک نمیکردم ی روز عاشق بشم دوباره وای چ حسی داره بدونی یکی دیوونه وار دوست داره
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 ب نظرم حسی نداره:-\
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاقلا یکم با ریتم اهنگ تایپ کنین
marzyeh78 -
@m__sadra__b :-\ :-\ :-\ اولین بارم بوده
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهببین چقدر آروم بغضمو قورت میدم نمیاد از این چشا اشک که
آروم بغل کردم عکسامونو بد نبودم من که
دلمو گم کردم اما باز خیلی دلم تنگه آروم شدم سنگدل
@maryam-_-sh -
marzyeh78 ب نظرم حسی نداره:-\
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh این یارو میگه منم فلا فقط حس تایپ اهنگ دارم:/
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marzyeh78 اره میدونم
منظورم همین یارو بود -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ مرگتوونه://
-
اقلا یکم با ریتم اهنگ تایپ کنین
marzyeh78نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b تند میخوند عقب میفتادم
-
ببین چقدر آروم بغضمو قورت میدم نمیاد از این چشا اشک که
آروم بغل کردم عکسامونو بد نبودم من که
دلمو گم کردم اما باز خیلی دلم تنگه آروم شدم سنگدل
@maryam-_-shنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b ی مدت بگذره یادت میره:-)
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Acola گفته است:
چ مرگتوونه://
نمیدانیم:/
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین ک میدونین ی مرگتونه خوبه هنوز زنده این؛)