-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از نظر من هر اتفاق بدی قابل تحمله به شرطی که فقط یه بار بیفته
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه بار نه سه بار
-
اکالیپتوس گونش @shiima mriaw nsrin79 @Saahaar _nawrm_ mahsaaaa sandiiii ققنوس @Rose123 ریحانه کیانی @Fre-que-nce @M-an @ تمام کسایی که جاتون توی قلبمه
خیلی اتفاقی یه روز انجمن آْلا رو پیدا کردم. اون موقع چون پشت کنکور بودم و خیلی کم دوستامو فک و فامیلو میدیدم دلتنگی داشت دیوونه ام میکرد
.
عضو انجمن شدم و دیدم اوه اوه چه خبرهکلی دانش آموز و پشت کنکوری و دانشجو دور هم جمعن و میگن , میخندن , درس میخونن و خلاصه با هم زندگی میکنن .
اینجا واسه خودش دنیاییه ...
میون این همه , دوستایی پیدا کردم که هر وقت میخندیدم با من میخندیدن و هر وقت ناراحت بودم با مهربونی هاشون خوبم میکردن
شاید این دنیا دنیای مجازی باشه ولی حال خوبی که من توی این دنیای مجازی در کنار دوستام حسش میکردم کاملا واقعی بود
دوستای عزیزم به اندازه ی تموم مهربونیا و خوبی هاتون دوستتون دارم
اگه یه روزی یه حرفی زدم که ناراحتتون کرده ببخشید. امیدوارم بهترین چیزای دنیا رو داشته باشین .
دوستون دارم و
بای ...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط _nawrm_ انجام شده@_nazi_
چه غم انگیز که افتخارِ آشنایی زیادی باهات نداشتم ..
.
بهترینا رو برات آرزو میکنم ..
بهترین راه و انتخاب کردی : )
ممنون بابت تگ دختر خوب .. : )
.
برو دنبال آرزوهات ..
نه دنبالِ آدما .. -
روزخوش
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه باد خنکی میاد سرمو گرفتم رو به اسمونو حاضرم همین لحظه همین جا تموم بشم کاش وقتی تموم میشم حالم خوب باشه ن مث الان
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Lizzy-Caplan نخیر من فیکی نزدم!
-
یه بار نه سه بار
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه بار نه سه بار
من وقتی بچه بودم ... یه دوستی داشتم که فک میکردم خیلی آدم خوبیه و بهترین دوست منه کلا همه میدونستن ما بهترین دوستای همدیگه هستیم
یه روز که رفتم مدرسه دیدم با یه دختری بازی میکرد... رفتم گفتم منم بازی ... دختره گفت نه... دوستمم گفت نه برو
به مامانم گفتم که اینکارو کرد بخاطر حرف اون دختره منو ناراحت کرد با من بازی نکرد چون اون نخواست یعنی من بدم اون خوبه ؟! گفت نه ... چون تو خیلی خوبی اینکارو کرده با خودش فک کرده بهاره که منو دوس داره همیشه دوستم میمونه و بالاخره منو میبخشه ... ولی اگه ژاله رو ناراحت کنم ممکنه دیگه منو نبخشه ...
از اون روز 14 سال گذشته و الان منو ژاله بهترین دوستای همدیگه هستیم!این اتفاقو تو دفترچه خاطرات بچگیم نوشتم
اگه یه روزی بچه دار بشم حتما میگم خاطراتشو بنویسه -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه بار نه سه بار
من وقتی بچه بودم ... یه دوستی داشتم که فک میکردم خیلی آدم خوبیه و بهترین دوست منه کلا همه میدونستن ما بهترین دوستای همدیگه هستیم
یه روز که رفتم مدرسه دیدم با یه دختری بازی میکرد... رفتم گفتم منم بازی ... دختره گفت نه... دوستمم گفت نه برو
به مامانم گفتم که اینکارو کرد بخاطر حرف اون دختره منو ناراحت کرد با من بازی نکرد چون اون نخواست یعنی من بدم اون خوبه ؟! گفت نه ... چون تو خیلی خوبی اینکارو کرده با خودش فک کرده بهاره که منو دوس داره همیشه دوستم میمونه و بالاخره منو میبخشه ... ولی اگه ژاله رو ناراحت کنم ممکنه دیگه منو نبخشه ...
از اون روز 14 سال گذشته و الان منو ژاله بهترین دوستای همدیگه هستیم!این اتفاقو تو دفترچه خاطرات بچگیم نوشتم
اگه یه روزی بچه دار بشم حتما میگم خاطراتشو بنویسه -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بهاره
صب کن ببینم
یعنی ژاله دوستِ دوستت بود؟آره
تازه باهم دوست شده بودن... -
بهاره
نمی دونم چرا حس میکنم توو زندگیت نامردی زیاد شده بهت
حتی از طرف دوستای خودت یا اونایی که دوست خودت می دونستی.....نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بهاره
حتی از طرف دوستای خودت یا اونایی که دوست خودت می دونستی.....خیلی زیاد:)...
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بهاره
حتی از طرف دوستای خودت یا اونایی که دوست خودت می دونستی.....خیلی زیاد:)...
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است
پس بزن عقرب که نیشت بهتر استالبته عجیبه که به بعضی دخترا بشه گفت دوست
-
بهاره
خدا بهت صبر بده
من فقط انگشت شمار اینطوری شدم جونم به لبم رسیده بود:/
راستشو بخوای اعتمادمو به همه یهو از دس دادم:/نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بهاره
خدا بهت صبر بده
من فقط انگشت شمار اینطوری شدم جونم به لبم رسیده بود:/
راستشو بخوای اعتمادمو به همه یهو از دس دادم:/منم همینطور
یه روزی یه جایی به خودم قول دادم دیگه به هیچکس اعتماد نکنم -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
اکالیپتوس گونش @shiima mriaw nsrin79 @Saahaar _nawrm_ mahsaaaa sandiiii ققنوس @Rose123 ریحانه کیانی @Fre-que-nce @M-an @ تمام کسایی که جاتون توی قلبمه
خیلی اتفاقی یه روز انجمن آْلا رو پیدا کردم. اون موقع چون پشت کنکور بودم و خیلی کم دوستامو فک و فامیلو میدیدم دلتنگی داشت دیوونه ام میکرد
.
عضو انجمن شدم و دیدم اوه اوه چه خبرهکلی دانش آموز و پشت کنکوری و دانشجو دور هم جمعن و میگن , میخندن , درس میخونن و خلاصه با هم زندگی میکنن .
اینجا واسه خودش دنیاییه ...
میون این همه , دوستایی پیدا کردم که هر وقت میخندیدم با من میخندیدن و هر وقت ناراحت بودم با مهربونی هاشون خوبم میکردن
شاید این دنیا دنیای مجازی باشه ولی حال خوبی که من توی این دنیای مجازی در کنار دوستام حسش میکردم کاملا واقعی بود
دوستای عزیزم به اندازه ی تموم مهربونیا و خوبی هاتون دوستتون دارم
اگه یه روزی یه حرفی زدم که ناراحتتون کرده ببخشید. امیدوارم بهترین چیزای دنیا رو داشته باشین .
دوستون دارم و
بای ...@_nazi_
خدا نگهدارتانشالله همیشه موفق باشی
-
romisa خوابگاه میخوام برم عزا گرفتم