-
@Amir-bernousi شما کانال اقای سبطی هستین باتوجه به حرفای ایشون من باید جدید کنکور بدم تو انجمن کنکورم همه میگن جدید ببخشید مزاحمتون میشم مدام ولی واقعا گیجم میخونمم بازم به این موضوع فکر میکنم حتما باید امسال قبول شم
مادرم میگه این همه منبع داری دوستمم گفته کلی کتاب نظام قدیم بهم میده و بدون استاد نمیشه جدید بخونی خیلی درگیر شدم با این قضیه رفتم انجمن کنکور اونجاهم بچه ها همه میگن جدید قدیم بدین پشیمون میشین
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda اگه واقعا قصدت امسال نظام قدیم
من ی افکار دیگع دارم
باورت نمیشه چقدر همه چیزجدید هس
من هم نظام جدید دارم میخونم همم با نظام قدیم اشنام
اما واقعا نظام جدیدمتفاوت هس واقعا
همه چیز اینکار تازه میخوای شروع کنی -
marziye bano نظام جدید همون مباحث و سرفصل های نظام قدیم روداره و البته حذفیات زیادی ک بعضی از درس هاش از جمله ریاضی و زیست داره
به نظرم :(از صفر) تعبیر درستی نباشهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-a این حرف درسه
مباحث مشترک هس
اما وقتی کتاب باز میکنی همه چیز جدیدهس
مخصوصا شیمی بخش حفظیات:-\ -
marziye bano نظام جدید همون مباحث و سرفصل های نظام قدیم روداره و البته حذفیات زیادی ک بعضی از درس هاش از جمله ریاضی و زیست داره
به نظرم :(از صفر) تعبیر درستی نباشهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-a حال بیایم از یه زاویه دیگه نگاه بکنیم درسای محاسباتی روبزاریم کنار... درسای حفظی چی؟؟هر چقدرهم حذف شده باشه از مبحث هاش 90درصد خط های کتاب تغییر کرده این یعنی باید یه جورایی از صفر شروع کرد من خودم اگه بهم یه ماه فرصت بدن میتونم کتاب زیست سال سوم رو تموم کنم چون همه چیزش برام اشناست
-
@reza-a این حرف درسه
مباحث مشترک هس
اما وقتی کتاب باز میکنی همه چیز جدیدهس
مخصوصا شیمی بخش حفظیات:-\@maryam-_-sh کاش جدید و قدیم
تو یه سطح از سختی برگزار میشد -
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrf واقعا در حق نظام قدیم داره ظلم میشه
ما باید یک ونیم برابر اونا درس میخونیم بعد تراز مشترک
بعد سخت تر -
@reza-a حال بیایم از یه زاویه دیگه نگاه بکنیم درسای محاسباتی روبزاریم کنار... درسای حفظی چی؟؟هر چقدرهم حذف شده باشه از مبحث هاش 90درصد خط های کتاب تغییر کرده این یعنی باید یه جورایی از صفر شروع کرد من خودم اگه بهم یه ماه فرصت بدن میتونم کتاب زیست سال سوم رو تموم کنم چون همه چیزش برام اشناست
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziye bano شدیدا موافق
-
@rhilda اگه واقعا قصدت امسال نظام قدیم
من ی افکار دیگع دارم
باورت نمیشه چقدر همه چیزجدید هس
من هم نظام جدید دارم میخونم همم با نظام قدیم اشنام
اما واقعا نظام جدیدمتفاوت هس واقعا
همه چیز اینکار تازه میخوای شروع کنینوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh خیلی گیج شدم حتی اقای سبطی ک قبلا ازش پرسیده بودم گفت قدیم حالا گفته جدید البته برا کسایی به رتبه من بالای پونزده هزارم
-
mrf واقعا در حق نظام قدیم داره ظلم میشه
ما باید یک ونیم برابر اونا درس میخونیم بعد تراز مشترک
بعد سخت تر@maryam-_-sh اره حق داری
قرار شده یه کارگرو رسیدگی کنه به شکایت نظام قدیما
ولی چه فایده
همش الکیه -
@maryam-_-sh خیلی گیج شدم حتی اقای سبطی ک قبلا ازش پرسیده بودم گفت قدیم حالا گفته جدید البته برا کسایی به رتبه من بالای پونزده هزارم
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda من نمیخوام از افکار و برنامه هام بگم ولی ی چیزی رو میگم
نظام جدید خط ب خط کتاب فرق کرده
ی کتاب دان کن از نظام جدید و مقایسه کن -
@rhilda عزیزم اگه نظر منو بخوای تو وقت کافی نداری برای اینکه از صفر (منظورم نظام جدیده) بخوای شروع کنی نظام قدیمو باز قبلا خوندی مهم نیست چقدر مهم اینه که بالا خره برات اشنان
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziye bano برام اشنا هستن ولی کنکوری هیچ وقت خوب نخوندم شون راستش
-
@maryam-_-sh اره حق داری
ولی چه فایده
همش الکیهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf
این چیزا الکیه بخدا
حرف حرف خودشون وکار کار خودشون -
mrf
این چیزا الکیه بخدا
حرف حرف خودشون وکار کار خودشون@maryam-_-sh دقیقا
الان میخان مثلا یکم جوو اروم کنن
و دیگر هیچ -
marziye bano برام اشنا هستن ولی کنکوری هیچ وقت خوب نخوندم شون راستش
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda منم همین فکر میکردم تااینکه رفتم سراغش
دیدم بعضی مباحث واقعا متفاوت هس وواقعا میشه گفت از صفر شروع میکنی
ب جز ریاضی -
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrf بله:-)
-
@maryam-_-sh اره حق داری
ولی چه فایده
همش الکیهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شدهmrf همش الکیه همه با اطمینان گفتن جدید برید ولی هیشکی امید نمیده بابا همون قدیم خوبه بمونید یجوری ته دل ادمو خالی میکنن همشون به فکر پولن از وقتی کنکوری شدم ی روز خوش نداشتم حتی روزایی ک درس نخوندم
-
mrf بله:-)
@maryam-_-sh همون نظام قدیمو بخونید بهتره بنظرم
پری روز بود فک کنم یکی از بچه ها سوال امتحان فیزیک گذاشته بود
خیلی فرق داشت
خیلی ها -
@maryam-_-sh همون نظام قدیمو بخونید بهتره بنظرم
پری روز بود فک کنم یکی از بچه ها سوال امتحان فیزیک گذاشته بود
خیلی فرق داشت
خیلی هانوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf من ی برنامه هایی دیگه دارم:-)
-
mrf همش الکیه همه با اطمینان گفتن جدید برید ولی هیشکی امید نمیده بابا همون قدیم خوبه بمونید یجوری ته دل ادمو خالی میکنن همشون به فکر پولن از وقتی کنکوری شدم ی روز خوش نداشتم حتی روزایی ک درس نخوندم
@rhilda هعیییی
برا همه همینه
کسی که کنکوریه روز خوش نداره
مخصوصا روزایی که نمیخونه
تنها چیزی که میتونه ادمو اروم کنه
فقط و فقط درس خوندنه
بخونید... -
mrf من ی برنامه هایی دیگه دارم:-)
@maryam-_-sh ؟؟؟ :)))
-
@rhilda هعیییی
برا همه همینه
کسی که کنکوریه روز خوش نداره
مخصوصا روزایی که نمیخونه
تنها چیزی که میتونه ادمو اروم کنه
فقط و فقط درس خوندنه
بخونید...نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf اره واقعا