-
mrf واقعا در حق نظام قدیم داره ظلم میشه
ما باید یک ونیم برابر اونا درس میخونیم بعد تراز مشترک
بعد سخت تر@maryam-_-sh اره حق داری
قرار شده یه کارگرو رسیدگی کنه به شکایت نظام قدیما
ولی چه فایده
همش الکیه -
@maryam-_-sh خیلی گیج شدم حتی اقای سبطی ک قبلا ازش پرسیده بودم گفت قدیم حالا گفته جدید البته برا کسایی به رتبه من بالای پونزده هزارم
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda من نمیخوام از افکار و برنامه هام بگم ولی ی چیزی رو میگم
نظام جدید خط ب خط کتاب فرق کرده
ی کتاب دان کن از نظام جدید و مقایسه کن -
@rhilda عزیزم اگه نظر منو بخوای تو وقت کافی نداری برای اینکه از صفر (منظورم نظام جدیده) بخوای شروع کنی نظام قدیمو باز قبلا خوندی مهم نیست چقدر مهم اینه که بالا خره برات اشنان
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziye bano برام اشنا هستن ولی کنکوری هیچ وقت خوب نخوندم شون راستش
-
@maryam-_-sh اره حق داری
ولی چه فایده
همش الکیهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf
این چیزا الکیه بخدا
حرف حرف خودشون وکار کار خودشون -
mrf
این چیزا الکیه بخدا
حرف حرف خودشون وکار کار خودشون@maryam-_-sh دقیقا
الان میخان مثلا یکم جوو اروم کنن
و دیگر هیچ -
marziye bano برام اشنا هستن ولی کنکوری هیچ وقت خوب نخوندم شون راستش
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda منم همین فکر میکردم تااینکه رفتم سراغش
دیدم بعضی مباحث واقعا متفاوت هس وواقعا میشه گفت از صفر شروع میکنی
ب جز ریاضی -
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrf بله:-)
-
@maryam-_-sh اره حق داری
ولی چه فایده
همش الکیهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شدهmrf همش الکیه همه با اطمینان گفتن جدید برید ولی هیشکی امید نمیده بابا همون قدیم خوبه بمونید یجوری ته دل ادمو خالی میکنن همشون به فکر پولن از وقتی کنکوری شدم ی روز خوش نداشتم حتی روزایی ک درس نخوندم
-
mrf بله:-)
@maryam-_-sh همون نظام قدیمو بخونید بهتره بنظرم
پری روز بود فک کنم یکی از بچه ها سوال امتحان فیزیک گذاشته بود
خیلی فرق داشت
خیلی ها -
@maryam-_-sh همون نظام قدیمو بخونید بهتره بنظرم
پری روز بود فک کنم یکی از بچه ها سوال امتحان فیزیک گذاشته بود
خیلی فرق داشت
خیلی هانوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf من ی برنامه هایی دیگه دارم:-)
-
mrf همش الکیه همه با اطمینان گفتن جدید برید ولی هیشکی امید نمیده بابا همون قدیم خوبه بمونید یجوری ته دل ادمو خالی میکنن همشون به فکر پولن از وقتی کنکوری شدم ی روز خوش نداشتم حتی روزایی ک درس نخوندم
@rhilda هعیییی
برا همه همینه
کسی که کنکوریه روز خوش نداره
مخصوصا روزایی که نمیخونه
تنها چیزی که میتونه ادمو اروم کنه
فقط و فقط درس خوندنه
بخونید... -
mrf من ی برنامه هایی دیگه دارم:-)
@maryam-_-sh ؟؟؟ :)))
-
@rhilda هعیییی
برا همه همینه
مخصوصا روزایی که نمیخونه
فقط و فقط درس خوندنه
بخونید...نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf اره واقعا
-
@rhilda هعیییی
برا همه همینه
مخصوصا روزایی که نمیخونه
فقط و فقط درس خوندنه
بخونید...نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrf میگم جدید کنکور بدم خانوادم اعتراض میکنن میگن نه بدون استاد بدون تدریس نمیشه اینهمه منبع قدیم داری چرا درس نخوندی چرا نرفتی سال پیش.... تحقیقم میکنم میگن جدید خودم دارم قدیم میخونم ولی همش فکرم درگیره
-
mrf میگم جدید کنکور بدم خانوادم اعتراض میکنن میگن نه بدون استاد بدون تدریس نمیشه اینهمه منبع قدیم داری چرا درس نخوندی چرا نرفتی سال پیش.... تحقیقم میکنم میگن جدید خودم دارم قدیم میخونم ولی همش فکرم درگیره
@rhilda بنظر من همین قدیمو ادامه بدی بهتره
شاید اگه بری جدید بخونی بعد یه ماه پشیمون شی
الانم با این جوی که درس شده
شاید کنکور سال بعد تو یه سطح برگزار بشه
البته همه چی بستگی بخودت داره
ببخشید اگه دخالتم میکنم -
mrf میگم جدید کنکور بدم خانوادم اعتراض میکنن میگن نه بدون استاد بدون تدریس نمیشه اینهمه منبع قدیم داری چرا درس نخوندی چرا نرفتی سال پیش.... تحقیقم میکنم میگن جدید خودم دارم قدیم میخونم ولی همش فکرم درگیره
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda بینید من دقیقا واسه فیزیک نمیدونم
اما ریاضیات فقط حجم کمتر شده و تنها تفاوت معادله درجه3از بخش کاربرد مشتق اومده تابع
من بقیه رو هم اوایل رفتم کلاس دیدم وقت تلف کردنه خودم میخونم -
@rhilda بنظر من همین قدیمو ادامه بدی بهتره
شاید اگه بری جدید بخونی بعد یه ماه پشیمون شی
الانم با این جوی که درس شده
شاید کنکور سال بعد تو یه سطح برگزار بشه
البته همه چی بستگی بخودت داره
ببخشید اگه دخالتم میکنمنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شدهmrf نه این چه حرفیه خواهش میکنم خسته شدم واقعا مشکلات و فکرو خیالای دیگمون کم بود اینم بهش اضافه شد واقعا ۱۴۰۰دیگ نمی تونم بمونم خسته شدم همین الانشم با این روحیات مسخرم همش شک میکنم انتخابام درسته یا نه
پوچی خیلی بده حس میکنم دیگ نمی تونم به ارزوم برسم . همش بخاطر کم کاری های سال قبلم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده@rhilda سلام.. توی دو تا درس امسال سوالات بیشتر از 90 درصدش مشترک بود.. ریاضی و فیزیک 28 تا سوال یکسان و مشترک طرح شد..
بقیه دروس درصد کمتری داشتن به نسبتاین نشون میده تو درس و ریاضی فیزیک باحذف ی سری از مباحث متل انتگرال.. چه قدر این دو درس در نظام جدید کم حجم شده
اما تو دروس عمومی کاملا روند داستان تغییر کرده
مثالش ادبیات که شما باید 3 سال ادبیات رو از اول با ی تغییر اساسی بخونی برای نظام جدید!!اما راهکار.. شما میتونید تو دروس مشترک مشترکات جدید رو بخونید مثلا وقتی 28 تا سوال ریاضی داریم که یکسانه میتونید امسال ریاضی رو با جدید پیش برید خیلی هم ساده تر شده مباحث
ولی بقیه دروس مثل زیست که کاملا دروس رو جابه جا کردن تغییر دادن نظام قدیم برای ی قدیمی بهتره
اگر حس میکنی پایه ات تو قدیم صفره مطلقه هیچی نخوندی و الان باید تازه بری کتابو باز کنی نظام جدید بهتره و در ضمن **رقابت شروع شده خیلی ها شروع کردن میخای تا روز کنکور قدیم جدید کنی؟ **
اگر منابع داری برای قدیم بسم الله بگو و شروع کن
ریاضی و فیزیک رو هم میتونی از فیلم های اقای راد و آقای کازرانیان برای جدید ببینی
و بعد تست بزنی چون حتی کتاب تست هاشونم از تست های سراسری طرح شده.گفتم تو دلی نمیام.. رو حرفم هستم فقط این ی مورد رو باید میگفتم چون داره دیر میشه
-
mrf نه این چه حرفیه خواهش میکنم خسته شدم واقعا مشکلات و فکرو خیالای دیگمون کم بود اینم بهش اضافه شد واقعا ۱۴۰۰دیگ نمی تونم بمونم خسته شدم همین الانشم با این روحیات مسخرم همش شک میکنم انتخابام درسته یا نه
پوچی خیلی بده حس میکنم دیگ نمی تونم به ارزوم برسم . همش بخاطر کم کاری های سال قبلم
@rhilda مرسی
ولی هر چی زودتر تصمیم تونو بگیرید شده چند روزم درس نخوندید بشینید بهش فک کنید
بعدش دیگه با قدرت بخونید
بترسید از کم کاری ادمایی که کم کاری میکنن بعدا خیلی پشیمون میشن
نمیخام بترسونمتون ولی هر چی زودتر به خودتو بیاید
امسال دیگه کم کاری نکنید لطفا -
@rhilda سلام.. توی دو تا درس امسال سوالات بیشتر از 90 درصدش مشترک بود.. ریاضی و فیزیک 28 تا سوال یکسان و مشترک طرح شد..
بقیه دروس درصد کمتری داشتن به نسبتاین نشون میده تو درس و ریاضی فیزیک باحذف ی سری از مباحث متل انتگرال.. چه قدر این دو درس در نظام جدید کم حجم شده
اما تو دروس عمومی کاملا روند داستان تغییر کرده
مثالش ادبیات که شما باید 3 سال ادبیات رو از اول با ی تغییر اساسی بخونی برای نظام جدید!!اما راهکار.. شما میتونید تو دروس مشترک مشترکات جدید رو بخونید مثلا وقتی 28 تا سوال ریاضی داریم که یکسانه میتونید امسال ریاضی رو با جدید پیش برید خیلی هم ساده تر شده مباحث
ولی بقیه دروس مثل زیست که کاملا دروس رو جابه جا کردن تغییر دادن نظام قدیم برای ی قدیمی بهتره
اگر حس میکنی پایه ات تو قدیم صفره مطلقه هیچی نخوندی و الان باید تازه بری کتابو باز کنی نظام جدید بهتره و در ضمن **رقابت شروع شده خیلی ها شروع کردن میخای تا روز کنکور قدیم جدید کنی؟ **
اگر منابع داری برای قدیم بسم الله بگو و شروع کن
ریاضی و فیزیک رو هم میتونی از فیلم های اقای راد و آقای کازرانیان برای جدید ببینی
و بعد تست بزنی چون حتی کتاب تست هاشونم از تست های سراسری طرح شده.گفتم تو دلی نمیام.. رو حرفم هستم فقط این ی مورد رو باید میگفتم چون داره دیر میشه
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!