-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خدا فردا یه خبر خیلی خوش بهتون برسونه
الهی آمینآمین..
حالا فردا هم نشد شد ۲ سال دیه من قبول دارمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
الهی آمینآمین..
حالا فردا هم نشد شد ۲ سال دیه من قبول دارمتو بخواه...ایمان داشته باش که فردا میرسه
اونوقت حتما میرسه -
Vezra
اهان ...
مبارک بوده باشه (یه جمله بندی تو این مایه ها) ( :
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Vezra
اهان ...
مبارک بوده باشه (یه جمله بندی تو این مایه ها) ( :
ممنون ممنون
-
@reza-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar بافت ماهیچه ای هم داره
از این که اسمش ماهیچه ایه میگین ماهیچه داره؟
چون تو لایه های سازندس من ماهیچه ای ننوشتمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar
اشتباه نوشتین خب ... -
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
الهی آمینآمین..
حالا فردا هم نشد شد ۲ سال دیه من قبول دارمتو بخواه...ایمان داشته باش که فردا میرسه
اونوقت حتما میرسهنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
الهی آمینآمین..
اونوقت حتما میرسه:))
-
@Saahaar
اشتباه نوشتین خب ...نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar
اشتباه نوشتین خب ...هرچی رو تخته بودو نوشتم
-
@Saahaar
اشتباه نوشتین خب ...نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b
امضات خیلی خفنه
ینی چی؟:/ -
@Saahaar بافت ماهیچه ای هم داره
از این که اسمش ماهیچه ایه میگین ماهیچه داره؟
چون تو لایه های سازندس من ماهیچه ای ننوشتمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar دونوع ماهیچه به ترتیب از داخل به سمت بیرون حلقوی و طولی از جنس ماهیچه ی صاف داره معده افزون بر این دو یه لایه ماهیچه ای به نام مورب هم داره ک بعد از حلقوی قرار داره این ماهیچه ها با دستور دستگاه عصبی خود مختار و دستگاه عصبی روده ای حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده رو انجام میدن که عامل گوارش مکانیکی و برخورد بیشتر شیره ها با کیموس رو باعث میشه
-
@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar
اشتباه نوشتین خب ...هرچی رو تخته بودو نوشتم
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar
یا خود خدا :|
چه تخته ای ؟؟ -
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar
یسر شکل کتاب رو نگاه کنین معلومه چی به چیه دیگه ... -
@Saahaar
چه تخته ای ؟؟نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar
چه تخته ای ؟؟تخته ی آقای موقاری
-
@Saahaar دونوع ماهیچه به ترتیب از داخل به سمت بیرون حلقوی و طولی از جنس ماهیچه ی صاف داره معده افزون بر این دو یه لایه ماهیچه ای به نام مورب هم داره ک بعد از حلقوی قرار داره این ماهیچه ها با دستور دستگاه عصبی خود مختار و دستگاه عصبی روده ای حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده رو انجام میدن که عامل گوارش مکانیکی و برخورد بیشتر شیره ها با کیموس رو باعث میشه
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar دونوع ماهیچه به ترتیب از داخل به سمت بیرون حلقوی و طولی از جنس ماهیچه ی صاف داره معده افزون بر این دو یه لایه ماهیچه ای به نام مورب هم داره ک بعد از حلقوی قرار داره این ماهیچه ها با دستور دستگاه عصبی خود مختار و دستگاه عصبی روده ای حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده رو انجام میدن که عامل گوارش مکانیکی و برخورد بیشتر شیره ها با کیموس رو باعث میشه
درسته
ولی فک کنم مشکل از منه یا سوالو اشتبا بیان کردم یا اشتبا نوشتم -
درسته
ولی فک کنم مشکل از منه یا سوالو اشتبا بیان کردم یا اشتبا نوشتمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar
اشتباه نوشتین بنظرم ...
چون من یادمه مث شما ننوشتم -
@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar
چه تخته ای ؟؟تخته ی آقای موقاری
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar
اهان فکر کردم تخته کلاس میخواستم یکم دیگه به حال دبیر زیستمون تاسف بخورم -
درسته
ولی فک کنم مشکل از منه یا سوالو اشتبا بیان کردم یا اشتبا نوشتمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar اگه مشکل یا سوالی دارین بهم بگین برنامه ی مشاوره ایم کلاس رفع اشکال داره از دکتر کربلایی بپرسم جوابش رو بهتون بگم شاید من سوال تون رو درست متوجه نشده باشم
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar
از تراوشات ذهن رد داده خودمه
کدومش ینی چی ؟ -
@Saahaar
اشتباه نوشتین بنظرم ...
چون من یادمه مث شما ننوشتمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar
اشتباه نوشتین بنظرم ...
چون من یادمه مث شما ننوشتمفردا شات میگیرم اینجوری نمیشه
-
@Saahaar اگه مشکل یا سوالی دارین بهم بگین برنامه ی مشاوره ایم کلاس رفع اشکال داره از دکتر کربلایی بپرسم جوابش رو بهتون بگم شاید من سوال تون رو درست متوجه نشده باشم
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar اگه مشکل یا سوالی دارین بهم بگین برنامه ی مشاوره ایم کلاس رفع اشکال داره از دکتر کربلایی بپرسم جوابش رو بهتون بگم شاید من سوال تون رو درست متوجه نشده باشم
منم وقت خوابم گذشته نمیدونم چی به چیه فردا دقیق میشینم روش فک میکنم نشد تگ میکنم
ممنون -
@Saahaar
از تراوشات ذهن رد داده خودمه
کدومش ینی چی ؟نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b
انگشتای دست -
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سخته کسی برای موندنت ارزش قائل نباشه
و از رفتنت واهمه ای نداشته باشه -
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوا سرد نبود، زده بودم بیرون
تنهایی
صدا قدمت، خودت، خود خودت
اگه هوا بس ناجوان مردانه سرد نبود