-
@fatemeh_banoo وقتی کل دنیا رو گشتی ولی از بی عبور ترین کوچه ی تاریک یکی از شهر ها فقط نوشته های یه تابلو رو یادت بره
انگار هیچ کاری نکردی ...نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-a البته بحث من این نبود من میگم فلورانس افکار ماوراییش رو که امیخته به مسیحیت هس داره انتشار میده و این برام منطقی نیس
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo اگه تو اون یه تابلو کشف جدیدی باشه ، شایید خیلی بهتر از این باشه ک کور کورانه
پا جای پای بقیه بزاریم و به تقلید از اونا کل دنیا رو بگردیم -
@fatemeh_banoo اگه تو اون یه تابلو کشف جدیدی باشه ، شایید خیلی بهتر از این باشه ک کور کورانه
پا جای پای بقیه بزاریم و به تقلید از اونا کل دنیا رو بگردیم@reza-a کی گفته قرار کور کورانه تقلید کنیم؟
هرکس راه خودشو میره
زمان که بگذره متوجه میشیم هیچ عقیده ای اون قد محکم نیس که تا ابد پابرجا بمونه -
اکالیپتوس
@MaryaM-_-shنمیدانم این “چیزی شدن” را چه کسی توی دهان ما انداخت؟ از کی فکر کردیم باید کسی شویم یا کاری کنیم. اینهمه آدم در دنیا دارند نباتی زندگی میکنند. بیدار میشوند و میخورند و میدوند و میخوابند. همین. مگر به کجای دنیا برخورده؟
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo میخوام ی اعتراف کنم
ی اهتراف ک از گفتنش دارم عذاب میکشم
اما حس میکنم وقتی تصمیم گرفتم پزشک شم بدترین تصمیم عمرم بود
منم میتونسم مث خیلیا بخندم
شاد زندگی کنم
مگه زندگی قبل تصمیم پزشکیم چش بود
پراز خنده
بیرون رفتن با رفیقام
شاید هیچ وقت طعم داشتن پدرومادر رو حس نکردم
اما خیلیا رو داشتم
ک از دست شون دادم.... -
@fatemeh_banoo میخوام ی اعتراف کنم
ی اهتراف ک از گفتنش دارم عذاب میکشم
اما حس میکنم وقتی تصمیم گرفتم پزشک شم بدترین تصمیم عمرم بود
منم میتونسم مث خیلیا بخندم
شاد زندگی کنم
مگه زندگی قبل تصمیم پزشکیم چش بود
پراز خنده
بیرون رفتن با رفیقام
شاید هیچ وقت طعم داشتن پدرومادر رو حس نکردم
اما خیلیا رو داشتم
ک از دست شون دادم....@MaryaM-_-sh منظور بدی نداشتم برش کتاب بود(:
ادامش این بود
این همه آدم در دنیا دارن نباتی زندگی می کنند. بیدار می شوند و می خورند و می دوند و می خوابند همین. مگر به کجای دنیا برخورده؟ بابا گفت جوری زندگی کن که بعد از تو آدم ها تو را یادشان بیاید.
ناامید نباش
️
-
عشق اگر عشق باشه به خاطر قبل و بعدش حسرت نمیخوریم
یادمون نره️
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونی چقدر دلم لک زده برا کافه غروب
نمیدونی چقدر دلم حال اون روزا رو میخواد
خدای این بودم ساعت12تعطیل شیم
با اون لباسای مدرسه کافه غروب
خنده هامون ک هیچ کس نمیدونس جز خودمون ک داریم ب چی اصلا میخندیم -
@MaryaM-_-sh منظور بدی نداشتم برش کتاب بود(:
ادامش این بود
این همه آدم در دنیا دارن نباتی زندگی می کنند. بیدار می شوند و می خورند و می دوند و می خوابند همین. مگر به کجای دنیا برخورده؟ بابا گفت جوری زندگی کن که بعد از تو آدم ها تو را یادشان بیاید.
ناامید نباش
️
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo ن ی حقیقت هس
کاری ب گفته شما نداره -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo گاهی عشق ب چیزی باعث میشه خودت رو از خودت بگیری
-
@reza-a کی گفته قرار کور کورانه تقلید کنیم؟
هرکس راه خودشو میره
زمان که بگذره متوجه میشیم هیچ عقیده ای اون قد محکم نیس که تا ابد پابرجا بمونهنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo منظورم اینه که تاکید رو یه بحث خیلی درست تر از تمرکز نصبی رو چن تا بحثه
مثلا اگ زکریای رازی میخاست همه علموم رو تجربه کنه هیچ وقت کاشف الکل نمیشد
من وقتی یه کار رو میکنم تمام جزئیاتش برام مهمه
شما عقیده دارید میشه بدون تمرکز کامل هم از یه متن استفاده کرد و البته نظر شما هم محترم و درستهو این دو تا مجموعه ی بدون اشتراکه ....
و فقط میتونم بگم عیسی به دین خود موسی به دین خود -
@fatemeh_banoo گاهی عشق ب چیزی باعث میشه خودت رو از خودت بگیری
@MaryaM-_-sh پس اون عشق نیس عشق واقعی باید ببرتت بالا
باید پرتت کنه سمت معشوق -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo اره عشق نیس
-
@fatemeh_banoo منظورم اینه که تاکید رو یه بحث خیلی درست تر از تمرکز نصبی رو چن تا بحثه
مثلا اگ زکریای رازی میخاست همه علموم رو تجربه کنه هیچ وقت کاشف الکل نمیشد
من وقتی یه کار رو میکنم تمام جزئیاتش برام مهمه
شما عقیده دارید میشه بدون تمرکز کامل هم از یه متن استفاده کرد و البته نظر شما هم محترم و درستهو این دو تا مجموعه ی بدون اشتراکه ....
و فقط میتونم بگم عیسی به دین خود موسی به دین خود@reza-a خب همین که دونفر باهم متفاوتن کارو جالب میکنه بله منم قبول دارم
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo امیدوارم پزشکی نویسنده بشید
قلم ب شدت خوبی دارید
و افکار و ذهن ب شدت خوب
قشنگ میدونید کلمات رو چجوری کنارهم قراربدی ک. مخاطب رو جذب خودتون کنید -
قلم ب شدت خوبی دارید
و افکار و ذهن ب شدت خوب
قشنگ میدونید کلمات رو چجوری کنارهم قراربدی ک. مخاطب رو جذب خودتون کنیدنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh ب شدت باهاتون موافقم
-
قلم ب شدت خوبی دارید
و افکار و ذهن ب شدت خوب
قشنگ میدونید کلمات رو چجوری کنارهم قراربدی ک. مخاطب رو جذب خودتون کنید@MaryaM-_-sh ممنونم عزیزم نظرت برام بی اندازه باارزشه
️
خوشحالم که حداقل به دل یک نفر نشست️
ممنونم انشالله اون عشق حقیقی رو پیدا کنی️
-
@reza-a لطف دارید به من
-
@MaryaM-_-sh ممنونم عزیزم نظرت برام بی اندازه باارزشه
️
خوشحالم که حداقل به دل یک نفر نشست️
ممنونم انشالله اون عشق حقیقی رو پیدا کنی️
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo عزیزمی
ممنون امیدوارم:-) -
وقتی سکوت میکنم یعنی موافقم؟ نه، نیستم. من وقتی موافق باشم سکوت نمیکنم، میخندم. دهانم را باز میکنم و میگویم بله، موافقم. اما سکوت، میدانم که نمیکنم. شاید آن روز هم سکوت کرده بودم که فکر کردی با رفتنات موافقم. ساکت نشسته بودم و چمدانت را میبستم. موافق نبودم، فقط ساکت بودم؛ و تو بدون من رفتی.
شبتون بخیر
️
-
وقتی سکوت میکنم یعنی موافقم؟ نه، نیستم. من وقتی موافق باشم سکوت نمیکنم، میخندم. دهانم را باز میکنم و میگویم بله، موافقم. اما سکوت، میدانم که نمیکنم. شاید آن روز هم سکوت کرده بودم که فکر کردی با رفتنات موافقم. ساکت نشسته بودم و چمدانت را میبستم. موافق نبودم، فقط ساکت بودم؛ و تو بدون من رفتی.
شبتون بخیر
️
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo تا بدرودی دیگر درود