-
فیلم پرتقال کوکی اگر چه پر از صحنه های نا متعارف بود ولی یک چیز رو خوب بیان کرد: شرطی شدن ادم با هورمون و دارو
شخصیت اصلی (الکس) یه قاتل و تجاوزکاره
وقتی دو سال از زندانش گذشته یه عده مدعی میشن روشی ابداع کردن که میتونه هر کسی رو از جنایت و ... متنفر کنه و به جامعه برگردونه.
الکس داوطلب میشه تا در ازای آزمایش آزادش کنن
وقتی آزمایش شروع میشه بهش یکسری مواد تهوع آور میزنن و همزمان میشوننش توی سالن سینما و صحنه های خشونت بار نشونش میدن تا حس بد تهوع و خشونت براش همزمان بشه و از خشونت متنفر بشه.
جاابش اینجاست یکی از فیلمایی که پخش میشه پس زمینه ش سمفونی نهم بتهوون هست که الکس عاشقشه ولی چون با حس تهوع همزمانه از این قطعه متنفر میشه...
و در جایی بعد از اینکه آزاد شده وقتی سمفونی نهم رو میشنوه و هیچ راهی برا خاموش کردنش نیست خودش رو از پنجره پرت میکنه پایین ...!نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk لازم شد ببینمش
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ذهن ما زندان است
ما در آن زندانی
قفل آن را بشکن
در آن را بگشایذهن
و برون آی از این دخمه ی ظلمانی
نگشایی گل من
خویش را حبس در آن خواهی کرد
همدم جهل در آن خواهی شد
همدم دانش و دانایی محدوده ی خویش
و در این ویرانی
همچنان تنگ نظر می مانی
هر کسی در قفس ذهنی خود زندانی است
ذهن بی پنجره بی پیغام است
ذهن بی پنجره دود آلود است
ذهن بی پنجره بی فرجام است
بگشاییم در این تاریکی روزنه ای
و بسازیم در آن پنجره ای
بگذاریم زهر دشت نسیمی بوزد
بگذاریم ز هر موج خروشی بدمد
بگذاریم که هر کوه طنینی فکند
بگذاریم ز هر سوی پیامی برسد
بگشاییم کمی پنجره را
بفرستیم که اندیشه هوایی بخورد
و به مهمانی عالم برود
گاه عالم را درخود به ضیافت ببریم
بگذاریم به آبادی عالم قدمی
و بنوشیم ز میخانه هستی قدحی
طعم احساس جهان را بچشیم
و ببخشیم به احساس جهان خاطره ای
ما به افکار جهان درس دهیم
و ز افکار جهان مشق کنیم
و به میراث بشر
دین خود را بدهیم
سهم خود را ببریم
خبری خوش باشیم
و خروسی باشیم
که سحر را به جهان مژده دهیم
نور را هدیه کنیم
و بکوشیم جهان
به طراوت و ترنم، تسکین و تسلی برسد
و بروید گل بیداری، دانایی، آبادی در ذهن زمان
و بروید گل بینایی، صلح، آزادی، عشق در قلب زمین
ذهن ما باغچه است
گل در آن باید کاشت
و نکاری گل من
علف هرز در آن می روید
زحمت کاشتن یک گل سرخ
کمتر از زحمت برداشتن هرزگی آن علف است
گل بکاریم بیا
تا مجال علف هرز فراهم نشود
بی گل آرایی ذهن
نازنین
نازنین
نازنین
هرگز آدم، آدم نشود
شاعر : مجتبی کاشانی
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقت کنید
-
فیلم پرتقال کوکی اگر چه پر از صحنه های نا متعارف بود ولی یک چیز رو خوب بیان کرد: شرطی شدن ادم با هورمون و دارو
وقتی دو سال از زندانش گذشته یه عده مدعی میشن روشی ابداع کردن که میتونه هر کسی رو از جنایت و ... متنفر کنه و به جامعه برگردونه.
وقتی آزمایش شروع میشه بهش یکسری مواد تهوع آور میزنن و همزمان میشوننش توی سالن سینما و صحنه های خشونت بار نشونش میدن تا حس بد تهوع و خشونت براش همزمان بشه و از خشونت متنفر بشه.
جاابش اینجاست یکی از فیلمایی که پخش میشه پس زمینه ش سمفونی نهم بتهوون هست که الکس عاشقشه ولی چون با حس تهوع همزمانه از این قطعه متنفر میشه...
و در جایی بعد از اینکه آزاد شده وقتی سمفونی نهم رو میشنوه و هیچ راهی برا خاموش کردنش نیست خودش رو از پنجره پرت میکنه پایین ...!نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk باز ژاپنی نشین :|
-
@zedtwo
چرا؟ -
sandiiii
فیلم ساخت ۱۹۷۱ هست ولی خب هم کارگردانش کارکشته ست هم خوب ساخته شده من که توصیه میکنم ببینیدنوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk چشم حتما
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bfesfilmbvxazsjk چون من پاسپورت ندارم نمیتونم بیام تو بحث
-
-
هر کی درس خونده بیکار مونده کافه زده
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
سلام سلام سلام
به همگی -
developer در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هر کی درس خونده بیکار مونده کافه زده
هر کی پارتی داره چه درس خونده و نخونده بیکار نمونده
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zedtwo
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مشکلی نیست من خودم میام
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk خوش خبرباشی
اون سجاده رو هم بیار
-
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
و در جایی بعد از اینکه آزاد شده وقتی سمفونی نهم رو میشنوه و هیچ راهی برا خاموش کردنش نیست خودش رو از پنجره پرت میکنه پایین ...!بنظرم ایده اصلی فیلم نقض اختیار بود. اینکه انسان یا تابع نفسانیاتشه یا القاییات محیط ولاغیر!
اگه کسی جنبه دیدن صحنه های مثبت ۱۸ سال رو داره بنظرم حتما ببینه فیلم رونوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
و در جایی بعد از اینکه آزاد شده وقتی سمفونی نهم رو میشنوه و هیچ راهی برا خاموش کردنش نیست خودش رو از پنجره پرت میکنه پایین ...!بنظرم ایده اصلی فیلم نقض اختیار بود. اینکه انسان یا تابع نفسانیاتشه یا القاییات محیط ولاغیر!
اگه کسی جنبه دیدن صحنه های مثبت ۱۸ سال رو داره بنظرم حتما ببینه فیلم روآره شنیدم فیلمش شاهکاره و بازیگر الکس در جریان فیلم کور شده ...
-
reihann
واا چیه مگه
شلام کردم -
reihann
واا چیه مگه
شلام کردم