-
@دکتر-خوب پزشکین؟
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-خوب دانشجو؟
-
-
@دکتر-خوب پشت کنکور
-
@دکتر-خوب دانشجو؟
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-خوب انشاالله به ارزوتون میرسین
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آرزو هم هست ها.ولی این ارزوی خیلی هاست...ولی هدفشون نه...این هدف منه
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانش-آموزان-آلاء
فایل جدید مشاوره ای استاد امینی راد قرار گرفت: http://forum.alaatv.com/topic/2806/مشاوره-و-برنامه-ریزی-محمد-علی-امینی-راد-تصویری/7 -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیزی میگم شاید باورتون نشه
امروز که داشتم میرفتم دانشگاه یهخانومی منودید بهم گفت شماپزشکی میخونی گفتم نه چطور گفت بهت میخوره پزشکی بخونی انگاااااااار دراون لحظه دنیارو بهم داده بودن دلم میخواست بپرم شالاپ شالاپ خانومه رو ببوسم -
Zahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آرزو هم هست ها.ولی این ارزوی خیلی هاست...ولی هدفشون نه...این هدف منه
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-خوب انشاالله به هدفتونم میرسید
-
امروز که داشتم میرفتم دانشگاه یهخانومی منودید بهم گفت شماپزشکی میخونی گفتم نه چطور گفت بهت میخوره پزشکی بخونی انگاااااااار دراون لحظه دنیارو بهم داده بودن دلم میخواست بپرم شالاپ شالاپ خانومه رو ببوسمنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه به منم میگن قیافت مثل پزشکاس.مامانم همیشه میگه شبیه پزشکایی حیف درس نمیخونی خخخ
-
امروز که داشتم میرفتم دانشگاه یهخانومی منودید بهم گفت شماپزشکی میخونی گفتم نه چطور گفت بهت میخوره پزشکی بخونی انگاااااااار دراون لحظه دنیارو بهم داده بودن دلم میخواست بپرم شالاپ شالاپ خانومه رو ببوسمفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امروز که داشتم میرفتم دانشگاه یهخانومی منودید بهم گفت شماپزشکی میخونی گفتم نه چطور گفت بهت میخوره پزشکی بخونی انگاااااااار دراون لحظه دنیارو بهم داده بودن دلم میخواست بپرم شالاپ شالاپ خانومه رو ببوسم -
امروز که داشتم میرفتم دانشگاه یهخانومی منودید بهم گفت شماپزشکی میخونی گفتم نه چطور گفت بهت میخوره پزشکی بخونی انگاااااااار دراون لحظه دنیارو بهم داده بودن دلم میخواست بپرم شالاپ شالاپ خانومه رو ببوسمفااطمه ب منم گفتن قیافت ب دکترا میخوره
اگه دکتر نشم چشاشونو در میارمممممممممممم -
فااطمه به منم میگن قیافت مثل پزشکاس.مامانم همیشه میگه شبیه پزشکایی حیف درس نمیخونی خخخ
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه به منم میگن قیافت مثل پزشکاس.مامانم همیشه میگه شبیه پزشکایی حیف درس نمیخونی خخخ
چه خوب
نمیدونم این خانومه صبح جن زده شد چی شد این حرفو زد ولییییی خیلی به دلم نشست توماشین یه مسیریو باهم بودیم خودش اتاق عمل میخوند -
به به مثل اینکه همه قیافشون شبیه دکتراس
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه ب منم گفتن قیافت ب دکترا میخوره
اگه دکتر نشم چشاشونو در میارمممممممممممماگه نشی چشاتو درمیارن میگن قیافشو داره استایلش ردیفه ولی نخوند پس بخونه که قبول شی
-
اگه دکتر نشم چشاشونو در میارمممممممممممممن فک نکنم ب دکتراا بخوورم....هعیییی رووزگااار.......
-
اگه دکتر نشم چشاشونو در میارمممممممممممماگه نشی چشاتو درمیارن میگن قیافشو داره استایلش ردیفه ولی نخوند پس بخونه که قبول شی
فااطمه نکته ظریفیه :"
-
من قیافم شبیه مهندساست ^_^
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده