آپلودفایل
-
سلام. آلایی ها من میخام عکس ازیه سوالی درآلابفرستم ولی دارم میرم توی قسمت آپلودفایل عکس میگیرم اما داره میگه به علت کم بودن حافظه تکمیل عملیات قبلی امکان پذیر نیست. منظورش چیه؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ناظم
-
سلام. آلایی ها من میخام عکس ازیه سوالی درآلابفرستم ولی دارم میرم توی قسمت آپلودفایل عکس میگیرم اما داره میگه به علت کم بودن حافظه تکمیل عملیات قبلی امکان پذیر نیست. منظورش چیه؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ناظم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed
سلام
عکستون رو بگیرید بعدا از گالریتون ارسالش کنید تو انجمن -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed
نگاه کنید من الان همین کار کردم و از این قسمتی که نشونتون دادم عکس مورد نظرم رو فرستادم تو تاپیک
امیدوارم مشکلتون حل بشه با راهنمایی که کردم -
ms96sad96 سپاس. چشم امتحان می کنم