روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط Ghgghhfdd انجام شده
اولین مورد ک رو حافظه خیلی تاثی گذاره روزه س باعث تشدید در بیان bndf میشه و همچنین نوروژنز مغز و افزایش میده و سطح یادگیری و حافظه ب طرز باور نکردنی افزایش پیدا میکنه
دومین مورد مصرف امگا 3 با جلوگیری از نفوذ رادیکال های ازاد به نورون های مغز باعث میشه اکسون و دندریت های مغز قطور تر بشن و سرعت عملکرد مغز افزایش پیدا میکنه
سومین مورد ورزش هوازی مقاومتی مثل دویدنه باعث میشه خونرسانی ب مغز افزایش پیدا کنه و نوروژنز به طرف باور نکردنی (2 برابر هنگامی که روزه میگیریم)
افزایش پیدا کنه و سطح یادگیری خلق و خو تمرکز و حافظه شدت پیدا کنه
چهارمین مورد حذف کلسترول مضر و شکره
پنجمین مورد خواندن نمازه اول وقته که تمام حرکاتش چکیده ی یوگاست و با جذب مقدار زیادی پرانا چاکرا هارو متعادل میکنه و باعث میشه بیشتر تمرکز کنید و باهوش تر بشید
ششمین مورد استفاده از مکمل های ویتامین B است که لازم ب ذکر نیس فک کنم همه بدونن فوایدشو
هفتمین مورد که محققان نورولوژی ژاپن کشف کرده رژیم غذایی ای ک توش غذاهای ترد داشته باشه باعث افزایش نوروژنز میشههشتمین مورد کافیین است که من خودم توصیه نمیکنم چون مویرگ های مغزو تنگ میکنه ولی در کوتاه مدت تاثیر خوبی رو تمرکز داره و نوروژنز رو افزایش میده
نهمین مورد خواب کافی هستش
دهمین مورد انسان ها کلا تصاویر را بخوبی ب حافظه میسپرن اگه بتونید ک اطلاعات رو ب شکل تصویر در بیارید و دسته بندی کنید میتونم بهتون قول بدم که هیچوقت فراموشش نمیکنیدبقیش انشالله هفته ی بعد امیدوارم بدردتون بخوره
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو عصر جدید وبرنده باش 2 نفر اومده بودن میگفتین بعضی کارهاست که اگه آدم اونا رو بکنه هرچی بخواد میتونه به سرعت حفظ کنه
کاش میدونستیم اون کارا چین
اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه -
تو عصر جدید وبرنده باش 2 نفر اومده بودن میگفتین بعضی کارهاست که اگه آدم اونا رو بکنه هرچی بخواد میتونه به سرعت حفظ کنه
کاش میدونستیم اون کارا چین
اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنهنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ایمورتال از روش فن حافظه (کاخ حافظه) استفاده میکنن
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MR_EBRAHIM
والله من رفتم تو اینترنت سرچ کردم کاخ حافظه رو یه چیزایی فهمیدم
ولی مثلا اونا عدد پی یا سوره های قرآن و... رو با اون روش چه جوری حفظ میکنن؟ -
@MR_EBRAHIM
والله من رفتم تو اینترنت سرچ کردم کاخ حافظه رو یه چیزایی فهمیدم
ولی مثلا اونا عدد پی یا سوره های قرآن و... رو با اون روش چه جوری حفظ میکنن؟نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ایمورتال روش تقطیع
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رمز گذاری نکات شبیه به هم به دلیل بیشترین دام کنکور همیناس
مرور و مرور
2روز به ازمون مرور کل کتابا
جواب زیادی هم داده برای من خوشختانه -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MR_EBRAHIM
مشکل اساسی من توی تاریخ ها و عدد هاست ؟مثلا میگن دفتر شعر فلا شاعر 257 و قلان شاعر 550
وقتی زیاد میشه همش قاطی میشه
اینارو چطور حفظ میکنن ازین روش گفتین واقعا اعداد خیلی مهمه برای که همش قاطی میکنه ادم -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MR_EBRAHIM
خیلی معذرت میخوام ،میشه این روش رو خودتون کمی توضیح بدین؟ -
سلام دوستان عزیز دوماه مانده تا کنکور و استرس و اضطراب
روش های سریع خودتون برای حفظ کردن متون به اشتراک بگذارید
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط sh.kh انجام شده@MR_EBRAHIM من روش خاصی ندارم ولی چیزی ک الان مهمه تثبیت مطالب هستش
اینکه مثلا من امروز یه فصل زیست بخونم برای اینکه یادم نره و تثبیت بشه شب ک میشه موقع خواب تو ذهنم مرور میکنم مطالب رو
من اوایل از این راه میترسیدم
از اینکه نکنه یادم رفته باشناااا ولی واقعا موثره
دومین چیز تسلط روی خودمونه
استرس رو دور کنیم میدونم مسخرس ولی باید این کارو کنیم
کمتر راجب نگرانیم و دلهرم حرف میزنم یجورایی بهشون اجازه نمیدم بیان بیرون
اینکه ادم شکر گزاری کنه روزانه
اینکه دعا کنه
واقعا شکر خدارو بجا اوردن و دعا کردن دل ادم رو اروم میکنه
من حالت بدی دارم و اون اینه ک تا ذهنم اروم نباشه نمیتونم درس بخونم پس اول ب ذهنم میرسم باقیشم خدا کریم و رحیمه -
@MR_EBRAHIM
مشکل اساسی من توی تاریخ ها و عدد هاست ؟مثلا میگن دفتر شعر فلا شاعر 257 و قلان شاعر 550
وقتی زیاد میشه همش قاطی میشه
اینارو چطور حفظ میکنن ازین روش گفتین واقعا اعداد خیلی مهمه برای که همش قاطی میکنه ادمنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMIR_HOSSEIN1378 مغز اساسا اطلاعات رو ب صورت خطی ب ذهن نمیسپره باید بتونی دسته بندی کنی اگه این کارو کنی قاطی نمیکنی
-
@MR_EBRAHIM
خیلی معذرت میخوام ،میشه این روش رو خودتون کمی توضیح بدین؟نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ایمورتال خیلی طولانیه ولی خلاصش اینکه ی مجموعه اطلاعات مثلاً عددی پی 5 رقم 5 رقم به شکل تصویر حفظش میکنن.... روش سختیه باید کلاس حافظه بری
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MR_EBRAHIM
پس من جز استثناعاتم دقيقا مغزم برعكس اينه...خطوطو و شماره صفاحات زيستو خيلي خوب يادمه ولي جمع بنديايه بعد عيدو كه انجام دادم عكس صفحاتو كم يادو مياد -
@MR_EBRAHIM
پس من جز استثناعاتم دقيقا مغزم برعكس اينه...خطوطو و شماره صفاحات زيستو خيلي خوب يادمه ولي جمع بنديايه بعد عيدو كه انجام دادم عكس صفحاتو كم يادو مياد -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان چرا هيشكدوم از فيلم ها لود نميشن؟؟؟؟قضيه چيه؟؟؟مشكل كجايه كارمه؟
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط Ghgghhfdd انجام شده
سلام
یه سوپرایز ویژه ای برای دوستان دارم
اونم توضیح کامل کاخ حافظه
خب همونطور که میدونید انسان ها مکان هارو هیچوقت فراموش نمیکنن یا میزان فراموشی خیلی کمه (کمتر از 20 درصد) مثلا شما هیچوقت فراموش نمیکنید که مبلای خونتون دقیقا کجای خونتونه
تو روش کاخ حافظه مهم ترین فاکتور تجسم ذهنی خیلی قوی و استفاده از حس ها در تجسمه (لمس.بو.دیدن.شنیدن(کاربردش سخته ولی خیلی کارسازه)و حتی مزه)سوال اینجاس که چجوری این حس هارو در تجسم به کار ببریم من خودم با تمرین تونستم لمس و بو رو به کار ببرم که خیلی کاربرد داشته باید سعی کنید در تجسمتون بو ایجاد کنید
دومین اصل کاخ حافظه همونطور که از اسم تکنیک پیداست باید کاخ بسازید که کار خیلی سختیه بهتون توصیه میکنم موقع ساختن کاخ ابتدا از کاخ های کوچک شروع کنید مثل اتاق ساده توصیه من به شما اینه که تو کاخی که میسازید مث اتاق واقعی تخت میزکار لامپ مهتابی و... بزارید من خودم حتی تعداد سرامیک های کف اتاق هم مشخص میکنم که به واقعیت نزدیک بشه
سومین اصل تبدیل اطلاعات به اشیاس که بهتره اشیا به صورت متحرک و خنده دار
باشند مثلا من برای عامل گال در درس 2 زیست پیش یه سبد گوجه فرنگی گذاشتم کنار حیات خونمون که یه عنکبوت داره میاد گوجه هارو دونه دونه میبره رب بسازه رمز کردم تصاویر هر چی واضح تر باشن بهتره
چهرمین اصل تمرین زیاده باید خیلی تمرین کنید نا مغزتون عادت کنه تصاویر خلاقانه و خنده دار بسازه
موفق_باشید -
سلام
یه سوپرایز ویژه ای برای دوستان دارم
اونم توضیح کامل کاخ حافظه
خب همونطور که میدونید انسان ها مکان هارو هیچوقت فراموش نمیکنن یا میزان فراموشی خیلی کمه (کمتر از 20 درصد) مثلا شما هیچوقت فراموش نمیکنید که مبلای خونتون دقیقا کجای خونتونه
تو روش کاخ حافظه مهم ترین فاکتور تجسم ذهنی خیلی قوی و استفاده از حس ها در تجسمه (لمس.بو.دیدن.شنیدن(کاربردش سخته ولی خیلی کارسازه)و حتی مزه)سوال اینجاس که چجوری این حس هارو در تجسم به کار ببریم من خودم با تمرین تونستم لمس و بو رو به کار ببرم که خیلی کاربرد داشته باید سعی کنید در تجسمتون بو ایجاد کنید
دومین اصل کاخ حافظه همونطور که از اسم تکنیک پیداست باید کاخ بسازید که کار خیلی سختیه بهتون توصیه میکنم موقع ساختن کاخ ابتدا از کاخ های کوچک شروع کنید مثل اتاق ساده توصیه من به شما اینه که تو کاخی که میسازید مث اتاق واقعی تخت میزکار لامپ مهتابی و... بزارید من خودم حتی تعداد سرامیک های کف اتاق هم مشخص میکنم که به واقعیت نزدیک بشه
سومین اصل تبدیل اطلاعات به اشیاس که بهتره اشیا به صورت متحرک و خنده دار
باشند مثلا من برای عامل گال در درس 2 زیست پیش یه سبد گوجه فرنگی گذاشتم کنار حیات خونمون که یه عنکبوت داره میاد گوجه هارو دونه دونه میبره رب بسازه رمز کردم تصاویر هر چی واضح تر باشن بهتره
چهرمین اصل تمرین زیاده باید خیلی تمرین کنید نا مغزتون عادت کنه تصاویر خلاقانه و خنده دار بسازه
موفق_باشیدنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR_EBRAHIM در
گفته است:
من این قسمتشو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید. ممنون
-
@MR_EBRAHIM در
گفته است:
من این قسمتشو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید. ممنون
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده
@MR_EBRAHIM نه. منبع معتبر معرفی کنید زحمت نمیدم به شما
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marylb تو ذهن یه مکان میسازن بعد اطلاعات و به اشیا تبدیل میکنن و تو مکان هایی که ساختن میسازن مثلا من کلمه ی بیشتر و معادل اب رنگ صورتی قرار دادم بعد تو زیست میخونم بیشتر باکتریها(رمز باکتری هالکه) دیواره ی سلولی باکتریایی دارند که به حفظ شکل و حفاظت کمک میکند من به این صورت رمزش میکنم یه عروسک هالک در نظر میگیرم که تو یه دیواره ی شفافه هر چی سعی میکنه نمیتونه پارش کنه
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد این عروسکو میزارم رو میز مطالعم