روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان عزیز دوماه مانده تا کنکور و استرس و اضطراب
روش های سریع خودتون برای حفظ کردن متون به اشتراک بگذارید
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR_EBRAHIM
آرامش -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا اینجا هر جا میری ی نمک دون پیداش میشه
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MR_EBRAHIM
من جدی گفتم استاد....استرس،فقط تمرکزو میاره پایین،با ارامش بخونی و با تمرکز تثبیت سریعتر میشه...
روشهای ک تا حالا داشتی همونا بهترینن،انقدرا فرق بین روشها نیست... -
@MR_EBRAHIM
من جدی گفتم استاد....استرس،فقط تمرکزو میاره پایین،با ارامش بخونی و با تمرکز تثبیت سریعتر میشه...
روشهای ک تا حالا داشتی همونا بهترینن،انقدرا فرق بین روشها نیست... -
مرور زیاد برای من کارساز بود!
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رمز گذاری برای بعضی مطالب و یک تصویر نمادین کشیدن
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط دیوار نویسی
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من رمزگذاری میکنم خودش یادم میاد رمزش نه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اما بستگی داره به نوع حافظه ـمون که تو چه بخشی ـش قوی تره.
من حافظه سمعی بصری ـم خوب بود. چون سر کلاسا می رفتم و با دقت به معلم گوش میدادم صدای معلم تو ذهنم حک میشد،گاها وقتی فکر می کردم صدای معلم رو به خاطر میاوردم. اما بقیه چیزا من تو ذهنم از صفحه و مطلب عکس می گیرم! انقدری که بدونم فلان مطلب تو کدوم صفحه و چه بخشی ـه.
رمزگذاری برای من روش موفقی نبود،شاید به خوبی انجامش ندادم نمی دونم ولی سعی کردم با همین چیزا تقویتش کنم. -
فقط دیوار نویسی
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnajafiali78 چی هس؟
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من رفم پيش ي مشاور توي مدرسه گفتم ميشه بگين چجوري درس بخونم كه هم تسلا داشته باشم هم تسلط؟خيلي جدي و بدوز از هرگونه شوخي گف سيب بخور
هرچي فك ميكنم نميتونم رابطه مستقيمشو با تسلط پيداكنم...
-
من رفم پيش ي مشاور توي مدرسه گفتم ميشه بگين چجوري درس بخونم كه هم تسلا داشته باشم هم تسلط؟خيلي جدي و بدوز از هرگونه شوخي گف سيب بخور
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshoraka سلام نمی دونید برای 45درصد زیست چه فصل هایی رو حذف وچه مباحثی رو بیشتر کار کنی؟
-
-
shoraka سلام نمی دونید برای 45درصد زیست چه فصل هایی رو حذف وچه مباحثی رو بیشتر کار کنی؟
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdibarani
ببین اول باور کن ک وقت داری کامل زیستو بخونی و میتونی حتی بالاتر از 45 درصد هم بزنی ؛ ولی واسه شروع از زیست 1 شروع کن همه چی رو بخون تا آخر به جز مباحث ژنتیک ک میتونی اونا رو هم بخونی ولی برای اطمینان فعلا همه چی رو بخون به جز ژنتیک (البته میشه حفظیاتشو بخونی ). -
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MR_EBRAHIM ما استرسی نداریم دوست عزیز
-
shoraka سلام نمی دونید برای 45درصد زیست چه فصل هایی رو حذف وچه مباحثی رو بیشتر کار کنی؟
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdibarani
سلام.يكي از مشاورين گاج مبحث هاي گوارش-گردش مواد-ژنتيك-شارش انرژي در جانداران و ويروس ها و باكتريا-پرتيين سازي -حواس-تولليد مثل -رشد نمو جانداران
رو خيلي تاكيد بسياري ميكرد....
اميدوارم مفيد واقع بشه براتون -
mahdibarani
ببین اول باور کن ک وقت داری کامل زیستو بخونی و میتونی حتی بالاتر از 45 درصد هم بزنی ؛ ولی واسه شروع از زیست 1 شروع کن همه چی رو بخون تا آخر به جز مباحث ژنتیک ک میتونی اونا رو هم بخونی ولی برای اطمینان فعلا همه چی رو بخون به جز ژنتیک (البته میشه حفظیاتشو بخونی ). -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdibarani
در كل زيست چيزي نيست كه شما بخواين با چند فصل مهم خوندنش درصد 45 يا بالاتر رو كسب كنين...بايد همشو بخونين...با تستاي كنكور كه اشنايين.توي هر تست هر موردش از گزينه هاي 1234 مربوط به يه كتاب و يه فصلو و يه گفتاره...همشو به ترتيب فصل ها و گفتارا بخونين حتما به درصد دلخواهتون ميرسيد -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط جانان انجام شده
تمرکز بالا با دوری از فضای مجازی و مرور زیاد