-
Deleted_accountreplied to Abnormal on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n آره
امتحان چی داشتی -
عجبا :|
-
samane.A انسانی اخراج شدهreplied to Deleted_account on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Negin Abbasi نگین یعنی منم که امتحان نهایی بزرگسالان دارم کردستانم تعطیله
-
Abnormalreplied to Deleted_account on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Negin Abbasi زبان... از کجا فهمیدی شایعه نیس؟
-
Negin Abbasi اقا من رو ابرام
-
اشکال داره آدم یاد بهترین روز زندگیش بیوفته و بغض کنه؟اونم وختی اون روز از نظر بقیه خیلی مسخرست ولی تنها باری بوده که حس کردی میتونی مثل یه نوجوون آمریکایی باشی نه ایرانی؟
-
Deleted_accountreplied to samane.A on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
samane.99 اره
-
-
Deleted_accountreplied to Abnormal on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n ن درسته
-
aidaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اشکال داره آدم یاد بهترین روز زندگیش بیوفته و بغض کنه؟اونم وختی اون روز از نظر بقیه خیلی مسخرست ولی تنها باری بوده که حس کردی میتونی مثل یه نوجوون آمریکایی باشی نه ایرانی؟
گریه کن،ن بخاطر این موضوع،بخاطر این تفکر.....
-
Abnormalreplied to Deleted_account on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Negin Abbasi همیشه انقد خوشخبر باشی فدات شم من
-
Rosa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Negin Abbasi اقا من رو ابرام
اجی دارم میام پیشت عوووووووووو
خدا بیامرزتت سردارنور به قبرت بباره -
Negin Abbasi این قدر خوشحالم نگین ما امتحان عربی داشتیم
-
این که من دخترم یا پسرم به هیچکی مربوط نیست حتی مدیر و ناظمای اینجا لازم باشه خودمو معرفی میکنم
اگه کسیم اکانت جدید میزنه به خودش مربوطه نه به شما دلیل خودشو داره !
دوست عزیزی که یه ارم کنار اسمته فک نکن خیلی مهمه برامون و ازتون میترسیم فضای مجازی محدود به این انجمن نیست ک بخایم از اخراج بترسیم
تو دلیم چیزی از چتروم کم نداره بحث ازاده سایت درسیه ولی امکان چت هست فرقی با بقیه چتروما نداره اگه کسی تو تاپیکای درسی حرف غیر درسی زد حق با شماست اخراج کنید
ولی تویی که خودتو فهمیده و مودب داری سعی کن واقعیت و بفهمی که هیچی نیست چون حتی بلد نیستی حرف بزنی ...اقا مودب فحش دادن چیز جدیدیه مثلا به جای احمق بگن جاهل بجای بیشور عوضی بگی نادان بعدشم ادعا کنی من مودبم
اینم یاد اوری کنم میایم اینجا چند دیقه ذهنمون از خستگیا رها بشه ن اینکه با مدیر و ناظما بخایم بحث کنیم شما اگه بفکر بچه ها هستین همه رو به یک چشم ببینید نه اینکه فقط خوشتون بیاد یکی چاپلوسی کنه براتون !!
اینقد بی احترامی کردید هیچی نگفتم ولی ممنون میشم این ماسکی که زدین و خودتونو گرفتین و بردارین یه بارم به طرف مقابلتون حق بدید شاید شما در اشتباهی!!!اگه این حرفا و این عقاید ازارتون میده اخراجم کنید مهم نیست. با احترام
@ادمین @ناظم @دانش-آموزان-آلاء -
Deleted_accountreplied to samane.A on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
samane.A انسانی اخراج شدهreplied to Deleted_account on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Negin Abbasi دمت سرد اجی جونم خدایاااا من این همه خوشبختی
-
Deleted_accountreplied to Abnormal on ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n قربانت
143654/846714