-
-
Saghiareplied to Infinitie. A on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Saghiareplied to Infinitie. A on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شیطونه دیگه به حرفش گوش ندین
البته به این خاطر نمیزارم چون حوصله ندارم بعدش هی بهم بگین از خودت وُیس بزار
شما همون یه بارو بزاریم فک نکنم کسی گوش بده راحت باش
-
الان یکی میگه "ایشه"
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Saghia on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi آخه من بخوام هم بزارم نمیدونم اصلا چی بگمحتی بدونم چی هم میخوام بگم صدا خوبی ندارمواقعا نباید گوش داد به حرف شیطونه
-
Infinitie. Areplied to Infinitie. A on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A نیست که صدام خیلی دلرباس
-
Infinitie. Areplied to Saghia on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
البته به این خاطر نمیزارم چون حوصله ندارم بعدش هی بهم بگین از خودت وُیس بزار
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Saghia on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi خواهش️
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to نازنین جمالی 0 on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 قربونت️
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Infinitie. A on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A یکمی دیگه بگذره از انجمن وویس می باره
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Saghia on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi برنامه rar
-
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi من برنامه rar داشتم رفت تو اون بعدش از برنامه rar با برنامه music باز کردم
عا دیدم
باشه ببینم میشه -
شیطونه میگه منم وُیس بدم:/
-
نازنین جمالی 0replied to Saghia on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi rar
-
Saghiareplied to نازنین جمالی 0 on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 با چه برنامه ایی؟
-
چرا کسی نمیگیره:/
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نازنین جمالی 0 صدات قشنگ بود دوست داشتم
شیطونه میگه منم وویس بدمبرا من نمیشه با کامپیوتر اومدی؟
-
نازنین جمالی 0replied to Saghia on ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi سانیا میگه با برنامه باز شده
پست 144001 از 846714