-
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to parisa mrahimi on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa mrahimi بابا من دومادم سوپر مارکت داره روغن فروخت 50 تومن تموم شدن با هم رفتیم بخریم 65 تومن خریدیم
-
moohamad bahramireplied to parisa mrahimi on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa mrahimi بهشون میگفتی ببخشین اشتبا اوومدم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami موفق باشی
-
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to moohamad bahrami on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami داداش نگفتی سراوانییی؟
-
parisa mrahimi یازدهم انسانیreplied to Mehdi Hosseinbor on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor
ضد حال نزن به حال من تورو خدا
انقد ضد حال زدی حالم کلا ضد شده باهات -
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to zahra movahedizadeh on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh بهش گفتم گف تو پنجاه تومنو پارسال ازم قرض کردیو پس بده بد بیاجملات عاشقونه بباف
-
parisa mrahimi یازدهم انسانیreplied to Mehdi Hosseinbor on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor
ببین رفتم فروشگاه یه شکلات دیروز خریدم ۶۰ تومن امروز رفتم گف ۷۵ تومن
منو میگی در اون لحظه این شکلی بودم🥴 -
moohamad bahramireplied to Mehdi Hosseinbor on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to parisa mrahimi on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa mrahimi شوخی کردم بگو
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهش بگید: فهمم از جغرافیا؛ آغوش توست : )
بهش بگید: اسم من با فامیلیِ "طُ" قشـنگ میشه : )
بهش بگید: تو دنیای بزرگ قلبِ کوچیکمی : )
بهش بگید: تو برای من تعریف عالی بودنی : ) -
moohamad bahramireplied to zahra movahedizadeh on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh بی بلا عزیزی.دوازدهم.
-
ftm.dh ب شاهرخان زنگ زدم خنثاش کرد
-
parisa mrahimi یازدهم انسانیreplied to Mehdi Hosseinbor on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط parisa mrahimi انجام شده
Mehdi Hosseinbor
باش
آقای ضد حال -
ftm.dh دانش آموزان آلاءreplied to Mehdi Hosseinbor on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor بمب میخواست بترکه هاا
-
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to parisa mrahimi on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وای باورتون نمیشه اگه یه چیزی بگم
بگم؟ -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami چشم..
شما پایه چندمی؟ -
ftm.dh ساعت انجمن
-
12:42
-
moohamad bahramireplied to zahra movahedizadeh on ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh خوشبحالت حالا بشین باز متر کن
پست 153861 از 846714