-
melikaaareplied to Dr. Sinister on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mohammadhassanreplied to melikaaa on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
melikaaa شما فالو هم نکنی من میتونم پیویت بیام
در پیوی همه به روی من بازه -
Dr. Sinisterreplied to melikaaa on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
melikaaa مگه فالو زده بودی که آن کردی
-
melikaaareplied to Dr. Sinister on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr. Sinister در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadhassan نظر به دو سه سال پیش دارم
کلن هر نوع ماشینمیگم من انفالو کردم ببخشیندا کاری داشتی بگو
-
sandiiiireplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
خب همین دیگ
شاید یه روز خاستم برم بانک بزنم .. اینجوری زود پیدام میکنن -
Dr. Sinisterreplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan نظر به دو سه سال پیش دارم
کلن هر نوع ماشین -
mohammadhassanreplied to sandiiii on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii خوبه دیگه. البته برا افسر خوبه. چون رنده سریع حفظ میکنه جریمه میشی
-
mohammadhassanreplied to Dr. Sinister on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr. Sinister بچه تر بودی که اینا نبود که
-
-
Dr. Sinisterreplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan بچه تر که بودم میدیدم حال میکردم
الان نه
بد داغون میشم الان که باس فرمونش دستم باشه نیست -
sandiiiireplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
پلاک رند کجاش خوبه؟! -
mohammadhassanreplied to Dr. Sinister on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr. Sinister من که باهاش حال میکنم. امروزم چند تا ازش دیدم مخصوصا یکی با پلاک رند
-
Dr. Sinisterreplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan نزا از اینا حالم بد شد
بد دردیه بی پولی -
بی کلام اینجا باش
بودنت با دل من
بی صدا هم زیباست:) -
-
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan آره دقیقا
-
بعضی وقتا انقدر دوس داری چیزای جدید تجربه کنی میخوای دکمه Forward رو بزنی بری جلو، حتی با اینکه خسته ای
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan ممنون به خوبی شما
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to mohammadhassan on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan خواهش میکنم خسته نباشید
پست 190901 از 846714