-
@Hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@hosein-ghorbonalizadeh خوب هستین ان شاالله ؟
خدا رو شکر قرنطینه هستم فعلا
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ابراهیم طاها on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hosein-ghorbonalizadeh نخیر از دیروزه ایشون حضور نداره
-
sheyda.fkh من حال خوندن متنو نداشتم چه برسه خودشو
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ابراهیم طاها on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hosein-ghorbonalizadeh کرونا گرفتید ؟
-
@Löwe در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sheyda.fkh من حال خوندن متنو نداشتم چه برسه خودشو
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to miss.besharati on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@hosein-ghorbonalizadeh کرونا گرفتید ؟
نه محافظ هام صلاح رو بر این دیدن
از بالا دستور اومده -
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ابراهیم طاها on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hosein-ghorbonalizadeh بله چقدر عالی خدارو شکر . در قرنطینه به سر ببرید که اتفاقی براتون نیفته خدایی نکرده چون بعد انجمن بدون حاج اقا پوچه
-
M.ba78replied to miss.besharati on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miss.besharati خوبی؟ از کرونا چه خبر؟
-
miss.besharatireplied to nafas.m on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@hosein-ghorbonalizadeh بله چقدر عالی خدارو شکر . در قرنطینه به سر ببرید که اتفاقی براتون نیفته خدایی نکرده چون بعد انجمن بدون حاج اقا پوچه
از نخبگان کشوری اجازه خروج نمیدن
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to miss.besharati on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miss.besharati می دونم عزیز جان
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ابراهیم طاها on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hosein-ghorbonalizadeh بله ولی من هنوز متوجه نشدم شما در چه مدارجی نخبه هستید
-
شبتون بخیر و خوشی
-
marzyeh78 همچنین
-
@silent_thoughts تا دل بگره بستيم با حرص نه پيوستيم
جمعيت گوهر ريخت آب رخ طوفان ها- الف بده
-
@hosein-ghorbonalizadeh بله ولی من هنوز متوجه نشدم شما در چه مدارجی نخبه هستی
بنده امسال دوازدهمم
اما -
slmlreplied to ابراهیم طاها on ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط slml انجام شده
@hosein-ghorbonalizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از نخبگان کشوری اجازه خروج نمیدن
داداش بذار ما بت بگیم نخبه تو بگی ریا میشه
215367/846714