-
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to رُمَیصا on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند بهتره محیط اجتماعی رو با محیط خصوصی اشتباه نگیرید
اون و این زمین تا اسمون فرق دارنهیچ فرقی نداره سرکار.
وقتی یه نفر از شما سوال بپرسه باید جواب بدید.چه من چه بقیه -
-
@behnaz-hajizadeh -________-!
-
@black-wo_olf
-
رُمَیصاreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند بهتره محیط اجتماعی رو با محیط خصوصی اشتباه نگیرید
اون و این زمین تا اسمون فرق دارن -
-
ولی خب ب احتمال زیاد ختم ب خیر میشه
-
@behnaz-hajizadeh من رو شما ریپلای زدم مگه ..؟-_-
-
بوی دعوا میاد
-
@black-wo_olf من نگفتم از سید تقلید میکنم جناب
-
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to رُمَیصا on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
امیرمحمد یوسفوند بنده همچین حرفی نزدم جناب
ولی اینجا معیار،حرف مرجع تقلیده....با تمام احترام و ارزشی که واسه سادات قائلیم،از حرف مراجع تقلید باید پیروی کنیم نه کس دیگه حتی سید
آیت الله خامنه ای هم سیدن....چرا حرفای ایشونو نمیخونین تا بهتر به عمق حرفام پی ببرین؟!اتفاقا صحبتای ایشون رو هم خوندم.که حرف شما رو تکذیب میکنه.میدونم که استفاده از کلماتی مانند جانم و عزیز و... با یه مونث گناهه ولی ایشون گفتن که صحبت کردن با مونث عیب نیست در صورت استفاده نکردن از کلمات بالا.
پ.ن:اصلا چرا یه کم فکرنمی کنید.شما تو دانشگاه میرید و کنفرانس میدید و باخیلی ها صحبت میکنید -
@امیرمسعود-جعفری بهتره طرف مقابل به اشتباهش پی ببره و اعتقاداتش زیر سوال نره
حرف سادات معیار نیس...بفهمین -
H_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@behnaz-hajizadeh من از یه سید درمورد موضوعتون پرسیدم و گفتن که اصلا حرام وگناه نیست(پی دی اف نه موضوع قبلی)
موفق و مویید باشید جناباولا:من گفتم مرجع تقلید نه سید
دوما:فهمیدم
سوما:دقت کنید بنده مونثم....جناب برای مذکرا به کار میره
چهارما:همچنین جنابیعنی سید فردی که از خانوده سید الشهاده هستش دروغ میگه.واقعا که
امیدوارم فهمیده باشید
چه مونث باشید چه مذکر.برای هردوتا صدق میکنهسید بودن دلیل بر صادق بودن نیست 0ـ0
فکر شماست.چون وقتی میاد و سخنرانی میکنن تو مسجد و همه ی یه محله به حرفشون گوش میدن دلیلی بر دروغ گفتن ندارن
متاسفانه آدما کسایی ک نشون میدن نیستن و خونی هم ک در رگ یه نفر جاری هست اصلا دلیل مناسب و منطقی برای انتخاب به عنوان فرد راستگو نیست ...
چ بسا کسایی ک از خانواده های کاملا متفاوت ولی راستگو هستن ولی در مقابل کسایی ک خون ائمه در رگ دارن و حرف راست از دهنشون خارج نمیشه ... -
BlAcKWO_OLFreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند اگه یه اسم فامیل سید بودن رو تایید می کنه خب شما از ایشون تقلید کن ..
جناب آقا
سرکار خانم -
رُمَیصاreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند مشکلی نیس
-
رُمَیصاreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@behnaz-hajizadeh من از یه سید درمورد موضوعتون پرسیدم و گفتن که اصلا حرام وگناه نیست(پی دی اف نه موضوع قبلی)
موفق و مویید باشید جناباولا:من گفتم مرجع تقلید نه سید
دوما:فهمیدم
سوما:دقت کنید بنده مونثم....جناب برای مذکرا به کار میره
چهارما:همچنین جنابیعنی سید فردی که از خانوده سید الشهاده هستش دروغ میگه.واقعا که
امیدوارم فهمیده باشید
چه مونث باشید چه مذکر.برای هردوتا صدق میکنهسید بودن دلیل بر صادق بودن نیست 0ـ0
فکر شماست.چون وقتی میاد و سخنرانی میکنن تو مسجد و همه ی یه محله به حرفشون گوش میدن دلیلی بر دروغ گفتن ندارن
-
جناب هم در اصل برای مذکر استفاده میشه ولی خب الان متاسفانه اشتباه استفاده میشه
پست 249241 از 846714