-
رُزِعــآبیـreplied to Blank on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شده
Flight ههر کلمه ای مینویسم فحش تحویل میده ابرومونو میبره چی میگن بش تحصیح میکنه جون خودش
-
__chakisaldva__replied to خانوم on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
پوف ) :
یه پیشنهاد معتبرتر ابلیمو عه ...
یا نوشابه ...
حتی دلستر لیمو :| -
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Flight ههر کلمه ای مینویسم فحش تحویل میده ابرومونو میبره چی میگن بش تحصیح میکنه جون خودش
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b ابلیمو خوردم دلستر هم خوردم
اما بدتر شد یهو -
-
شام شام شام
به یاد پدر معنوی -
@ایهـــام
-
__chakisaldva__replied to خانوم on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
منم دلستر میخوام :|
چایی هم معمولا جواب میده :| -
فکر کنم ی بیس ساعتی چیزی نخوردم فقط ی تیک مرغ سوخاری با چهارتا لیوان چایواقعا مادر نباشه هممون از گشنگی میمیریم
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b من با خوردن حالم خوب نمیشه.. خودم حس میکنم عصبیه
-
__chakisaldva__replied to رُزِعــآبیـ on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@rhilda
چقدر همت بلندی دارین
چایی دم میکنین :| -
__chakisaldva__replied to خانوم on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
من اصولا همه چیم با خوردن حل میشه :|
اهنگ گوش بدین ... -
رُزِعــآبیـreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b وای تو اینم انجام نمیدی چایی رو دیگ روم نمیشه دم نکنم
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b من برم شبتون بخیر
-
__chakisaldva__replied to رُزِعــآبیـ on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@rhilda
من اصولا هیچکاری نمیکنم
بعصی وقتا خیلی بهم فشار میاد میرم سرکوچه یچیزی میخورم برمیگردم خونه -
@یک-م-رده-احمق
-
__chakisaldva__replied to خانوم on ۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
بهتر باشید ( :
شبتون بخیر ( : -
25976/846714