-
سرم درد میکنه جرعت ندارم حرفم بزنم
-
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این چ دردیه هم داری از شدت گشنگی تلف میشی هم نمیری چیزی بخوری
یه بیماری مزمنه ب اسم بی حالی
-
این چ دردیه هم داری از شدت گشنگی تلف میشی هم نمیری چیزی بخوری
-
نازنین جمالی 0replied to BlAcKWO_OLF on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@black-wo_olf من ادبیات داشتم دیروز به لطف سردرد هیچیم نخونده بودم
-
AmirBarsamreplied to نازنین جمالی 0 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری خوش میگذره؟؟
اگه یه کپسول اکسیژن باشه بیشتر.
-
نازنین جمالی 0replied to AmirBarsam on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
-
نازنین جمالی 0replied to BlAcKWO_OLF on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@black-wo_olf
-
AmirBarsamreplied to نازنین جمالی 0 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری چرا هر موقع من اسم تورو میگم انقد تعجب میکنی؟؟
همینطوری.
فکر کردم کسی نیست گفتم یکم زیر آبی برم.
-
BlAcKWO_OLFreplied to نازنین جمالی 0 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 دیروز 3 نفر با هم اینجا زبان داشتیم ..!
-
نازنین جمالی 0replied to BlAcKWO_OLF on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@black-wo_olf همه زبان دارن منم ۵شنبه زبان دارم
-
نازنین جمالی 0replied to AmirBarsam on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری خوش میگذره؟؟
-
نازنین جمالی 0replied to AmirBarsam on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری چرا هر موقع من اسم تورو میگم انقد تعجب میکنی؟؟
-
AmirBarsamreplied to نازنین جمالی 0 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داداش امیر اکسیژن نمیخوای؟؟؟
اگه کپسول اکسیژن داری بیار این پایین.
-
AmirBarsamreplied to نازنین جمالی 0 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
H_R زبانه دیگه !
-
داداش امیر اکسیژن نمیخوای؟؟؟
-
نازنین جمالی 0replied to Omid- Molavimoghadam on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Omid- Molavimoghadamreplied to نازنین جمالی 0 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 چی شده جانم
-
Omid- Molavimoghadamreplied to Savior Soldier 2 on ۹ دی ۱۳۹۹، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Savior Soldier 2 خب عزیز من بچه هایی که تو آزمون تیزهوشان قبول میشن میرن مدارس سمپاد خب خیلی طبیعی باید باشه که این جور افراد راحت تر کنکور رو پشت سر بذارند
پست 260941 از 846714