-
یه سوال دارم لب تابم شکسته هم قسمتی که از دوطرف به کیبورد وصله هم صفحه پشتش هم ال سی دیش به نظرتون قیمتش چقدر میشه درستش کنن اصلا درست میشه؟
-
@hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه سوال دارم لب تابم شکسته هم قسمتی که از دوطرف به کیبورد وصله هم صفحه پشتش هم ال سی دیش به نظرتون قیمتش چقدر میشه درستش کنن اصلا درست میشه؟
ال سی دیش فک کنم یه ۷۰۰ تومنی بزاره رو دستت
ببر از اونجایی که خریدی نشون بده
ببین درست میشه یا نه
ولی فک نکنم
درستم بشه
یه دوتومنی آب میخوره -
-
روزتون خوش
-
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ramona on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
@fatiii بدبخت شدم... مرسی
-
Mohsen Taherireplied to RAMIN1380 on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 حضرت عشقو تو جیب مبارک میذارن آخه؟؟؟؟
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to RAMIN1380 on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@RAMIN1380من اگر پول داشتم لب تاب نازنینمو با گوشیم درست میکردم
-
-
MaryaM._.sh
اول از همه بگم که تولدت خیلی مبارک،خوشحالم از اینکه تصمیم گرفتی ایندتو بسازی
امیدوارم حال ابوالفضل هم عالی تر از عالی باشه
موفق باشی -
خانوم
https://www.instagram.com/p/B-IQbcTh7M4/?igshid=1fjfqn6tro73e
میدونم عاشق این اهنگی تقدیم به تو -
RAMIN1380replied to Mohsen Taheri on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Taheri
پ کجام بزارمش حضرتو -
-
-
Mohsen Taherireplied to Amirbernosi on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده
@Amir-Bernousi چ مسخره!!!
خداییش من گردنمو میذارم اگه اینا انداختن عقب!!! -
-
Mohsen Taherireplied to RAMIN1380 on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 بابا من خودم ی گوشی درب داغون دارم هزاربارم از دستم افتاده باتریش این روزاس ک بترکه تو سر و صورتم....
باور کن تو سال کنکور اینا وقت گیرن..انشالله بعد تحصیلتون ی گوشی خوب بگیرین باهاش حال کنین. -
به طرز خیلیییییی عجیبی حوصلم سر رفته
261736/846714