-
dani.mobinareplied to Fragile on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v ممنون تو چطوری؟
-
rose77 من که به ایرانی بودنم افتخار میکنم
-
dani.mobina شکر فدات خوبم
-
Bad Fighterreplied to Fragile on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Fighter-Bad راهی دیگ داری؟
-
dani.mobinareplied to Bad Fighter on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad یه قدم از ما کنکوریا جلوتره
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Bad Fighter on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
@Fighter-Bad میترسم ولی من تا صبح در عوض بیدارم
-
Bad Fighterreplied to Fragile on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad راهی دیگ داری؟
داشتمم
این کارو نمیکردم
وطن ادمه -
Bad Fighterreplied to dani.mobina on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dani.mobina در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad یه قدم از ما کنکوریا جلوتره
اهم مرسی
-
Bad Fighterreplied to nafas.m on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Fighter-Bad در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
rose77 من که به ایرانی بودنم افتخار میکنم
منم ولی چهرم کلا ایرانی نیست انگار
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to dani.mobina on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dani.mobina اینم حرفیه مرسی
-
@Fighter-Bad خوبه دمت گرم
-
rose77 مهم خونه ادمه
-
Bad Fighterreplied to Fragile on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
dani.mobinareplied to nafas.m on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hamnafass مثل دختر خالمه شب زنده داری میکنه صد بارم بهش گفتم شب زنده داری برای عرفاست اما کو گوش شنوا
-
Bad Fighterreplied to dani.mobina on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dani.mobina در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@hamnafass مثل دختر خالمه شب زنده داری میکنه صد بارم بهش گفتم شب زنده داری برای عرفاست اما کو گوش شنوا
عارف
چنه عرفا -
dani.mobinareplied to Bad Fighter on ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad ؟
-
چنه
به لهجه ما
یعنی چی
262081/846714