-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_JANA_
دمت گرم
AmirAhmadi احوال دایییی دلمون برات تنگ شده بود بیا -
چه جواب سلامی دادین اصن پوکیدم
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حسین-81 سلام حاج حسین خوبی؟
-
@_JANA_
دمت گرم
AmirAhmadi احوال دایییی دلمون برات تنگ شده بود بیانوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 سلام دایی تو خوبی؟
بیام کجا -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حسین-81
سلام برادر -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حسین-81 سلام انیشتین
-
RAMIN1380 سلام دایی تو خوبی؟
بیام کجانوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
گفتم بیا اینجا لایک میزدیو حرف نمیزدی
قربانت خوبم -
خانوم وااای سلام...
مرسی که یکی به اینا تذکر داد...
واقعا شورشو درآوورده بودن...
حالا فقط اینا هم نیستنااا
تیمی کار می کنن...
یه روز اینا یه روزِ دیگه تیمِ بعدی...نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma
هر چی ما میکشیم
از دست شیما میکشیم -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatiii فاطییییییییییی رفتی پیوی ؟؟؟تا دو دیقه دیه پیویم نباشی کات بای میکنم باهاتااااااااااااا :|
-
Guy Sebastian Feat. Lupe Fiasco - Battle Scars.mp3 فقط میتونم همین رو بگم یه آهنگ فوق العاده
ramses kabir در موسیقی کده
گفته است:
Guy Sebastian Feat. Lupe Fiasco - Battle Scars.mp3 فقط میتونم همین رو بگم یه آهنگ فوق العاده
Cool
-
@fatiii فاطییییییییییی رفتی پیوی ؟؟؟تا دو دیقه دیه پیویم نباشی کات بای میکنم باهاتااااااااااااا :|
@nafas-n در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چقده زیر ابی میری تووو
-
@nafas-n در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چقده زیر ابی میری تووو
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
shiimma
هر چی ما میکشیم
از دست شیما میکشیمنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir جالبه من اصلا به کسی چیزی نگفتم...اومدم دیدم تاپیک مشاعره اومده بالا...
رفتم دیدم ناظم دعواتون کرده... -
-
amir ahmadi
گفتم بیا اینجا لایک میزدیو حرف نمیزدی
قربانت خوبمنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 ن هستم مخلصیم
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_JANA_ سلام شما پسری؟
-
ramses kabir جالبه من اصلا به کسی چیزی نگفتم...اومدم دیدم تاپیک مشاعره اومده بالا...
رفتم دیدم ناظم دعواتون کرده...نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma
بعله
قبلش رامسس کبیر بود خانوم ناظم رو تگ کرده بود -
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!