-
amir ahmadireplied to nafas.m on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass مرسی
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir شما اومدین شیرازیا رو با خودتون اوردین
-
آوانســــیانreplied to M.ba78 on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 اخیش
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi خواهش
-
ramses kabirreplied to nafas.m on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
دیه ای پا قدم ماست کاکو -
دوستان سال خوش
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir صد در صد
فکر کنم بتونین یک اکیپ از شیراز درست کنین با پا قدمتون -
كوچكتركه بوديم دل بزرگتري داشتيم
امروزكه بزرگيم چقدردلتنگيم -
ramses kabirreplied to nafas.m on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
خدا را شکر که الحمدل الله و اگر ن والله به خدا -
M.ba78replied to آوانســــیان on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچه ها خاطره بگید
ترجیحا خنده دار باشه -
@Hamnafass خودتم شیرازی هستی >
کی شیرازیه؟
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.ba78 on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
@M-bahrami1378 دارم زیاد ولی ابرو برام نمیمونه اگر بگم
-
ramses kabirreplied to M.ba78 on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378
خاطره فقط بیا پیش خودم -
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابای گروه on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bache-konkori بله بنده هم شیرازیم
-
بچه ها اینجا آذری داریم؟
-
@Hamnafass
ramses kabir
بگید میشنویم -
یکی دعا کنه از هنگی درام ... لدفن .. سی پی یو سوزوندم .. فسفرام ته کشید ..
-
@Hamnafass کجاش؟
-
amir ahmadireplied to دکتر علی ف on ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر علی ف زیاددددددد ولی الان نیستشون
269901/846714