-
Arian Abedi جالبه اون که یه بار تجربه کرده دیگه با تو چیکار داره
-
Arian Abedireplied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi خواهرم اونم که با م زندگی نمیکنه
-
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهوش پریوش
چه بد کرد
غلط کرد
شوهر کرد
همه را دربدر کرد
خودشو خونین جگر کرد
پریوش
چه بد کرد
غلط کرد
شوهر کرد
همه را دربدر کرد
خودشو خونین جگر کرداینا از اثرات فارغ التحصیلی آیا ؟؟؟
-
Arian Abedi مادرشما دختر نداره؟
-
Arian Abedi دلشو شکوندی
-
Arian Abedireplied to ابراهیم طاها on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد شادی خیلی خوبه. همیشه شاد باشی
-
Arian Abedireplied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi مادره دیگه. فرار نمیکردم میومد روغن آرگان اینا میزد :|
-
@جهاد خوبه ،همیشه شادباشی
-
Arian Abedi چرا سشوار میکشید موهاتون نابود میشه،من چون موهام بلنده یه روز باز میزارم تا خشک بشه ولی سشوار نمیکشم
-
ابراهیم طاهاreplied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi من همیشه خوشحالم
-
@جهاد چیشده خوشحالی
-
Arian Abedireplied to ابراهیم طاها on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد حاجی آرامش بهترینه
-
@جهاد
-
مهوش پریوش
چه بد کرد
غلط کرد
شوهر کرد
همه را دربدر کرد
خودشو خونین جگر کرد
پریوش
چه بد کرد
غلط کرد
شوهر کرد
همه را دربدر کرد
خودشو خونین جگر کرد -
من تا سال قبل موهام بلند بود مامانم گیر میداد که باید سشوار بکشی از بس گیر داد رفتم موهامو از ته زدم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Dr.Rashidi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi اشعه یو وی چیه؟
-
دوستان من برم سراغ درس هام فعلا️
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Dr.Rashidi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi من به زمانی عشق بابلیس بودم خوشم میومد تا اینکه دستم سوخت کلا دیگه دست نزنم بهشمامانا کلا سشوار رو می چسبونن حتی به گوش و صورت ادم
-
آقایون خانوما لطفا هرکی @behnaz-hajizadeh رو دید بهش بگه غزل سلام رسوند بهت گفت اگه امشب نبودی فاتحه خودت رو بخون... عین بچه ها داریم قائم موشک بازی میکنیم همش️
-
پست 275501 از 846714