-
سلام دوستان برا ریاضی سایتی سراغ ندارین که دبیر خوب داشته باشه
-
برا ریاضی 11 تجربی میخواستم
-
چمدان دست تو و ترس ب چشمان من است
این غم انگیز ترین حالت غمگین شدن است -
بازم سردرد
-
یاالله
-
ای کاش میشد برگردم به 5 ماه پیش، با اینکه وضعیتم خیلی بدتر از الان بود ولی انگیزم خیلی قوی بود
-
فقط برنامه ی من واس ماه روزه
من موقع سحر که پا میشم سحر رو بر بدن میزنم و بعدش از ساعت ۴ و نیم دیگه شروع میکنم به درس خوندن تا ۲ یا سه بعد از ظهر بعدش واسه در رفتن خستگی میریم میخوابیم تا موقع اذون مغرب یا هم قبل از اذون پامیشیمو کمی با خانواده گفت و گو میکنیم بعدش افطار که کردیم بعد از افطارم دیگه وقت هست تا ساعت ۱۱ نهایتا هم دوازده بعدش میریم میخوابیم و دوباره روز از نو و روزی از نو -
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to ramses kabir on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir برنامه خوبیه والا من این روزا شدم عین جغد روزا خوابم شبا بیدار
-
@saman-b89 سلام استاد ممنونم برا ی سوال شیمیا
-
ramses kabirreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo والله من از ایام متوسطه جغد بودم اکثرا شبا یه نسکافه میزدم بر بدن یا یه قهوه اسپرسو دوبل دیگه تا فرداش خوابم نمیبردو میتونستم راحت درس بخونم واسه همین تو این ایام زیاد مشکل واسم پیش نمیاد
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to ramses kabir on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir من همینجوریشم صب ساعت 8 یا 9 میخوابم چه برسه به اینکه قهوه بخورم
-
Fragile اخراج شدهreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo منممممم
-
ramses kabir دقیقا
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Fragile on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@venom سلام خوبید
-
Fragile اخراج شدهreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo سلام مررسی ت خوبی؟؟
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Fragile on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@venom ممنون درسا خوب پیش میره
-
Fragile اخراج شدهreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo خواهش ...
مجبوره بره
شما چی دوازدهمی؟ -
fatemeh ganjkhanlooreplied to Fragile on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@venom نه 11 تجربی
-
Fragile اخراج شدهreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo خوشبختم
305440/846714