-
samane.99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramona یه چی فرستادم تودلی اخراج شدم ولی موقته میگن
سمی بیاپیوی
-
این پست پاک شده!
-
amirh_hmyfreplied to samane.99 on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
samane.99 وقتی یه پستیو پاک میکنی ناظما و ادمینا و مدیر میتونه اونو بخونه
-
بچه های عزیز سلام. امید وارم حالتون خوب باشه.
از اونجایی که اینجا مخاطب زیاد داره خواستم یه خواهشی داشته باشم در ارتباط با منشن کردن گروه ها:
یکی از کارای خوبی که توی انجمن انجام شد تفکیک گروه های تجربی ریاضی و انسانی از هم دیگه بود به این خاطر که بچه ها بتونند هم رشته ای هاشون رو سریع تر منشن کنن و اگر کاری دارند بتونن کمک بگیرن.
متاسفانه ما دیدیم یه سری از دوستامون منشن ها رو پاسخ ندادند و به گوش بنده اینطور رسیده که منشن های غیر درسی برای گروه های درسی زیاد میشه و خلاصه ما هم مجبور شدیم تونیس هارو قطع کنیم.
خب حالا یه سریا که میخوان جواب سوال شون رو پیدا کنن یا مطلب مفیدی من باب درس دارند و میخوان بقیه هم استفاده کنن ، بخاطر این مسئله و عدم رعایت، از این گروه ها و دانش اموزا بی نصیب میمونن.
خلاصه مطلب.
برای مطالب غیر درسی تون لطف کنید منت سر ما بزارید اگر میخواید منشن کنید گروه های درسی تجربیا_انسانیا_ریاضیا رو انتخاب نکنید.
ممنونم از توجه تون شب خوش همگی -
نرگس مهدیخانلوreplied to Nili on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_JANA_ چقد جمله بامزه ای بود
-
همش میگن زندگی فقط بازیه...
والا راست میگن
واسه من که جنگیه
باید حواسم باشه ادمای نزدیکم بهم حمله نکنن:-) -
خدا منو بکش چرا اذیتم میکنید
-
-
-
علت اخراج شما برای خودتون نوشته شده بود
این شما بودین که به تذکرات توجه نکردین
وقتی هم اکانت اخراج میشه یعنی اخراج نه اینکه باز فیک بزنیدوقتی قوانین رو نادیده می گیرید
جایی که حضور دارید رو متوجه نیستین که برای چی هست
همین اتفاق میافتهفیک هم بزنید اخراج میشه رفتار مشابه هم از بقیه دیده بشه همین برخورد باهاش صورت می گیره
-
-
-
amir ahmadi
قوانین رو زیر پا گذاشتن -
dlrm خب مدیر نوشته بقیه هم این کار رو کنن اخراج میشن
میخوام بدونم چه کاری کردن؟ -
amir ahmadi
بقیه هم قوانین رو زیر پا بذارن اخراج میشن
307981/846714