-
Mobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bitsy در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
+پخ
چطولی
-
این پست پاک شده!
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 جان خودت برو مطالعه
-
Pouya Heidari تازه بیدار شدم که
خابم نمیبره باس برم یع کار دیگه کنم مثلا مطالعه یا دادن پاسخ دوستان واتساپی -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 پلیز برو بخواب
-
بعدا میگم
اوه
میشه اینقد خلوت نشه پلییز؟؟ ؟ -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 چی؟
-
نیلی متخصصتو هم پیام بده دیگه
-
Pouya Heidari جدیدا یه اتفاق بد رخ داده
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 قطعا انگیزه ای نیست
-
Mobina Mobina 0replied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 خوب بخوابی عزیزم
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 بنازومت
بای -
Pouya Heidari بابا ما میمیریم اع۸۰۰۰هزار بزنه بالا
که روح مشاور و ننه و بابا رو شاد کنیم وگرنه هیچ انگیزه دیگه ای پشتش نیست -
سعی میکنم بخوابم اگه خوابم نبرد درس
شبتون بخیر -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 بَخت مرده ها جفتمون تراز ۷۰۰۰باشه پزشکی رو شاخته
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 پی وی
-
Mobina Mobina 0replied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 کوجا گف پس؟؟ ؟
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari بله
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 تو پیاما نگفت
پست 320621 از 846714