-
Mobina Mobina 0replied to Pouya Heidari on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari سلام پویا
ممنون
تو چطوری -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 سللام
خوبی؟ -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 ممنون
-
Mobina Mobina 0replied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 ممنون زری جون
تو خوبی؟؟ ؟ -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 سلام
خوبین؟؟ -
NIli خوشتیپ سلام کرد
-
سلام
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 عَعععع چ جالب
-
Nili سلام
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari شاید
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 جغدی؟؟!!!
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari تازه پا شدم
خوابم نمیبره -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 بابا برو بگیر بخواب
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 نرفتم هنوز
-
شب همگی بخیر
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
بعد دو روز فکر کردن به نتیجه های خوبی رسیدم یکیش اینکه فهمیدم
کلا زندگیم اشتباهه باید کلا خرابش کنم و دوباره از صفر شروع کنم به بازسازی اما با تغییرات فراوان خودمو کلا عوض کنم اخلاقم رو عوض کنم روش زندگیم رو عوض کنم کلا همه رو عوض کنم و خوشگل موشگلش کنم
و شاید از این به بعد منو کمتر دیدید اگه نبودم از الان از همه حلالیت می خوام اما سه سال بعد حتما اینجام -
Mahhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به اميد فردايى روشن
شبتان خوش دوستان خوبم—
یاد خدا آرامبخش دلهاست
—
—
#خدا #خداوند #فردا #مهربان
#زندگی #رویا #آرزو #آرامش #شب #دنیا #روزگار
#ایمان #آینده #حکمت #انتظار
#اعتماد #صبر #بخشش #سعادت #معجزه
#متن_خاص
#حال_خوب