-
Amir 6 خدانگهدار
-
Mr.Amir1replied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0
آره بهترین کار همینه -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Mr.Amir1 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
Amir 6 تاپیک مخصوصش به نظرم بهترین چیزه
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 شوخی کردم ناراحت نشی
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari خدانگهدار
اما من هستم -
Amir 6 هاج و واج بمونیم خدایا منظور این چیه؟!!
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 چرا تگ نشد؟؟
-
Amir 6
دقیقااا -
Mr.Amir1replied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی
من سه ساعت معلم درس میده میگم چی میگی داش یه چی بگو من حالیم بشه -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی جریان داره
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to نازنین جمالی on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
نازنین جمالی خواهش میکنم
چطور مطوری؟؟
به یاد@Brice -
Mr.Amir1replied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0
واقعا کنکور میخوایم اینو چ کنیم؟! -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 سلامت باشی
خدانگهدار -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari سلامم
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Amir1 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 نمیفهممش
-
Amir 6 وای اره برای منم
-
نازنین جمالی تجربی دوازدهمreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 ببخشی شرمنده ️
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی ب چی
پست 322661 از 846714