-
اکالیپتوس
منم نظرمو بگم؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 اره جان دلم بگو
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد مسخره
-
اکالیپتوس
هیچکی خودش نیست،وقتی اینو میگم همه فک میکنن منظورم ریا و...س
ولی وقتی تو استعدادشو داری و میزنی به تنبلی این یعنی خودت نیستی...
همه در مورد من بد فک میکنننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اخراج-شد بد فکر نمیکنیم خودت باعثش میشی
باش نظرتو بگو راجب اکانتم/: -
سلام دوستان عذر میخوام من هر چقدر تلاش میکنم که کد رشته های انتخابی که توی اون سامانه سنجش بر اساس صرفا سوابق تحصیلی داشتم رو ویرایش کنم میزنه کد امنیتی نادرست میباشد. ولی مطمعنم درسته و کد پرونده و چیزای دیگه رو هم درست میزنم ولی بازم میگه کد امنیتی غلطه. من چیکار کنم؟ دوباره ثبت نام کنم چی میشه با توجه به این که قبلا ثبت نام کردم و پرینت هم گرفتم. میخواستم که شهر های دیگه رو تو اولویت بزنم به جای شهر خودم. لطفا کمک کنین ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
-
Fatemeh mb77 اره جان دلم بگو
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس
اول بگید اسمتون چرا اکالیپتوس؟ -
سلام دوستان عذر میخوام من هر چقدر تلاش میکنم که کد رشته های انتخابی که توی اون سامانه سنجش بر اساس صرفا سوابق تحصیلی داشتم رو ویرایش کنم میزنه کد امنیتی نادرست میباشد. ولی مطمعنم درسته و کد پرونده و چیزای دیگه رو هم درست میزنم ولی بازم میگه کد امنیتی غلطه. من چیکار کنم؟ دوباره ثبت نام کنم چی میشه با توجه به این که قبلا ثبت نام کردم و پرینت هم گرفتم. میخواستم که شهر های دیگه رو تو اولویت بزنم به جای شهر خودم. لطفا کمک کنین ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir bahrami
زدید ورود به سیستم؟ -
amir bahrami
زدید ورود به سیستم؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اخراج-شد همه چی و همه کس
-
اکالیپتوس
اول بگید اسمتون چرا اکالیپتوس؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 مثلم یوزرم بین بقیه یوزرا قشنگه اممم خلاقیت
همینجوری گذاشتم -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
amir bahrami
راهای ورود مختلفو امتحان کردید؟ -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اخراج-شد ممنون
-
amir bahrami
راهای ورود مختلفو امتحان کردید؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir bahrami
راهای ورور مختلفو امتحان کردید؟بله بازیابی مشخصات زدم بعد دوباره دقیقا اطلاعات رو کپی پیست کردم که مطمعن بشم و کد امنیتی هم درست زدم بازم میگه کد امنیتی اشتباهه
-
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاءamir bahrami
سلام
شاید به بزرگی و کوچکی حروف حساسه -
amir bahrami
سلام
شاید به بزرگی و کوچکی حروف حساسهنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir bahrami
سلام
شاید به بزرگی و کوچکی حروف حساسهسلام نه فقط عدده حرف نداره
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir bahrami
راهای ورور مختلفو امتحان کردید؟بله بازیابی مشخصات زدم بعد دوباره دقیقا اطلاعات رو کپی پیست کردم که مطمعن بشم و کد امنیتی هم درست زدم بازم میگه کد امنیتی اشتباهه
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir bahrami
مرورگرتون رو عوض کنید و دوباره امتحان کنید
کروم
فایرفاکس
و.... -
amir bahrami
سلام
شاید به بزرگی و کوچکی حروف حساسهنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
چرا اخراجم نکردی -
amir bahrami
کروم
فایرفاکس
و....نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir bahrami
کروم
فایرفاکس
و....چشم امتحان کنم ببینم میشه...