-
@mehdi-esfandiari چرا متاسف؟
fatemeh ganj چون که با این حرفا قدرت عقل رو ازت گرفتن
-
تا 3شمردم کنکوریا اینجا نباشن :|
-
fatemeh ganj بچه ها به خاطر این حرفای بی ارز ش خودتونو ناراحت نکنید
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@HOSSEIN-Yasinzadeh نه ناراحت نشدم من فقط نظرمو گفتم فک کنم برادر ناراحت شد
-
@HOSSEIN-Yasinzadeh راست میگی
-
-
فیک_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mono گفتم خدا میتونه سنگی بسازه که خودش نتونه بلد کنه؟
این سوال یکی از سوالاتی هست که مذهبیون میگن عیب از خود سواله چون چه بگیم آره و چه بگیم نه، قدرت و توانایی خدا زیر سوال میره. بگیم آره میگن خدا نمیتونه سنگی که خودش ساخته رو بلند کنه. پس چرا میگیم بر هر چیزی تواناست؟ بگیم نه هم میگن خدا نمیتونه اون سنگو بسازه. پس چرا میگیم خدا بر هر چیزی تواناست؟
-
@HOSSEIN-Yasinzadeh عاره خب راست میگی واقعا
-
-
fatemeh ganj چون که با این حرفا قدرت عقل رو ازت گرفتن
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mehdi-esfandiari با کدوم حرفا اقا منم بودم راضی نمیشدم اون کتاب یا تدریسم رو تو اون فیلم که براش زحمت کشیدم و شغلمه که باهاش کسب درامد بشه رو رایگان بین همه پخش کنن شما بودی راضی میشدی؟
-
-
@HOSSEIN-Yasinzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_Nili_ جاان
اصن ب من چ درس نخونید کارگر افغانی شید
-
@mehdi-esfandiari با کدوم حرفا اقا منم بودم راضی نمیشدم اون کتاب یا تدریسم رو تو اون فیلم که براش زحمت کشیدم و شغلمه که باهاش کسب درامد بشه رو رایگان بین همه پخش کنن شما بودی راضی میشدی؟
fatemeh ganj کسب درآمد درست خوبه نهایت قیمت رو بزارن 100 هزار تومن تا منم دیگه کپی نکنم ولی نه قیمتو بزارن 11 میلیون تومن؟!!!
-
@mehdi-esfandiari با کدوم حرفا اقا منم بودم راضی نمیشدم اون کتاب یا تدریسم رو تو اون فیلم که براش زحمت کشیدم و شغلمه که باهاش کسب درامد بشه رو رایگان بین همه پخش کنن شما بودی راضی میشدی؟
fatemeh ganj ببین وقتی شما یه چیزی رو می خری می تونی همون جا آتیشش بزنی چه برسه به اینکه به یکی دیگه بدی
-
@_Nili_ جاان
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Nili_ اجی افغانی غیر افغان نداره که
-
@_Nili_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اسم نمک بیاری تو انجمن اوشون حاضر میشه میگه دستش نمک نداره :|
زانوت نمک نداره
-
@_Nili_ اجی افغانی غیر افغان نداره که
fatemeh ganj در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_Nili_ اجی افغانی غیر افغان نداره که
من افغانیارو دوس دارم :|
-
@_Nili_ جاان
-
fatemeh ganj کسب درآمد درست خوبه نهایت قیمت رو بزارن 100 هزار تومن تا منم دیگه کپی نکنم ولی نه قیمتو بزارن 11 میلیون تومن؟!!!
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mehdi-esfandiari بله حرفتونو کاملا قبول دارم درسته خیلی گرونه ولی خب این گناه خود شخصه
-
زانوت نمک نداره
Collapse در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
زانوت نمک نداره
ناموسن زانوی تو نمک داره ک از من نداره؟