-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo قربونت عزیزم اره ولی من تحملشو ندارم
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH بشکن این دیواری که درونت داری
چه سوالی داری ؟
تو خدا را داری و
خدا اول و اخر با توست -
AMH خدا نکنه، چرا؟
من هم اوضاعم داغونه،
ولی باید آدم قوی باشه
روزهای بهتر
حتما میان -
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fatemeh ganjkhanloo قربونت عزیزم اره ولی من تحملشو ندارم
تلقینه فقط داری مطمعنم دوست عزیز
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH خدا نکنه، چرا؟
من هم اوضاعم داغونه،
ولی باید آدم قوی باشه
روزهای بهتر
حتما میانایشالله اما ماله من از همون اول بد بوده و بد خواهد بود
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH دقیقا
برای داشتن روز های خوب باید چند روزی را بد گزراند -
Collapse اخراج شدهreplied to آسِمان آبی on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Collapse انجام شده
@اسمان-آبی برفرض مثال شما 50 درصد تو عربی پیشرفت کردی مطئن باش سر درگیری با انجمن و (حالا حتی انجمنم نادیده بگیری) فیلمای غیر ضروری باقی درسا بیشتر از اون از دست دادی
-
Amirbernosireplied to آسِمان آبی on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-آبی دقیقا منم همینطوری بودم
کاری که مستر ناصح زاده برام کرد 80 درصد انداخت جلو منو
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi ببخشید میشه مستر ناصح زادرو معرفی کنین ایشون تو الا هستن؟
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo قربونت بشم من حتما همین طوره اما خدا بهم نگاهم نمیکنه نمیدونم چرا همیشه حالم با نماز خوب میشد اما سرمو میزارم سجده بدتر میشم
-
Amirbernosireplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo دبیر عربی پارسال و چند سال پیش آلا فیلماش هست
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH اخیی راستش منم تازگیا اینطوری شدم احساس میکنم تو عمرم تا این حد هیچ وقت درگیر و بی هدف و دور از همه نبودم
-
میگه اونایی که عصره میاد صبح
ینی هنر و زبان میان صبح :| ؟
-
Collapse
اره قبول دارم... -
SEPEHR ALIZADEHreplied to AMH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده
AMH چرا، تو زندگی هرکسی حتما فراز و نشیب هایی هست
فرازهاش
خیلی قشنگه
شاید بعضی اوقات قشنگی اون بخش های خوبشه
که دره ها رو تنگ تر میکنه
اما هر دره ای با قله همراهه -
@Amir-Bernousi مچکر موفق باشین
-
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi
شنیدم میخوان ۴ گروهو در ۴ روز مختلف بگیرن -
Amirbernosireplied to آسِمان آبی on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-آبی خب 5گروهه نه 4گروه
380153/846714