-
SEPEHR ALIZADEHreplied to Collapse on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Collapse حالت رو خریدارم
-
امسال اربعین هست؟
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo مچرکم عزیزم شما از کجا فهمیدی؟؟
اما تا حالت خوب نباشه بهشتم باشی برات جهنمه -
طرف 13 میلیون داده واسه دعا نویس
طرفه گرفتن 22 سالشع سر جماعت کلاه میذاشته -
SEPEHR ALIZADEH
6037991744477456 -
SEPEHR ALIZADEHreplied to Collapse on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Collapse قیمت
-
ابراهیم طاهاreplied to Collapse on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Collapse اربعین در خانه هستیم
کلا محرم و صفر فضای مجازی غوغاس -
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi
-
دهنتون
-
هیع خدا
هستی یا ن
برس به دادم -
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH تو تودلی یه بار دیدم وقتی همه شهراشونو میگفتن ببخشیدا ولی اون لحظه یکم حسودیم شد خیلی ببخشید لطفا حلال کن گفتم کاش من به جاش بودم
-
Amirbernosireplied to ابراهیم طاها on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد آدمای واقعیش پولی نیستن، خیلی کمن
پول درمیون باشه=کلاه برداری و سواستفاده
-
آسِمان آبیreplied to ابراهیم طاها on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
طرف 13 میلیون داده واسه دعا نویس
طرفه گرفتن 22 سالشع سر جماعت کلاه میذاشتههمشونم دنبال عشق ِ رفته یا نیومده شونن
-
SEPEHR ALIZADEH
500 میلیون البته حالم از سمت شرق یه راهرو مشترک داره که البته ما ازش استفاده نمیکنیم -
اونایی که میخوان نذری بدن
ماسک بهترین مورد و جایگزین خوراکیه -
Amirbernosireplied to آسِمان آبی on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-آبی والا میخوابه تو بورس :| راحت سود میده :|
-
@جهاد انشاالله
جواب موجای توییتری ربات ها رو میدیم -
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo خخخخخ
دلبرکم همه شهرا خوبن -
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi
بورسم الان اوضاعش خوب نیس مثه قبل -
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH اره ولی باور کن هیچ جا نجف و مشهد نمیشه
حلال کردی ؟
380211/846714