-
قبلا واسه جنگ ادم میگشتن
الان ادما واسه خودشون جنگ میگردن -
SEPEHR ALIZADEH اعصابت خرابه هاااااااااااااا
یه کاسنی بخور -
fatemeh ganjkhanlooreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi دقیقا حضور در جبهه جنگ به بزرگ بودن از لحاظ فکری نیاز داره نه جسمی و سنی
-
@Amir-Bernousi
اگه واقعا هدفت شهادته
شهید علم باش
الان شهادت در راه علم واجب تره -
fatemeh ganjkhanlooreplied to ابراهیم طاها on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد واقعا قابل ستایشه
-
ابراهیم طاهاreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo ارادتمندم
-
جورج فلوید چقد زود فراموش شد
روحت شاد بزرگ مرد -
Collapse واسش مراسم چهل گرفتن الان میزارم ببین خیلی باحاله
-
ابراهیم طاهاreplied to Collapse on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط ابراهیم طاها انجام شده
Collapse در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جورج فلوید چقد زود فراموش شد
روحت شاد بزرگ مرد -
-
یاد ابجی افتادم
کجایی دلم برات تنگ شد لنتی .. یادت بخیر @_Nili_ -
به نظر من باید اسلحه برداریم از مرز شروع کنیم یواش یواش بریم جلو
-
Amirbernosireplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo
تو جنگ جهانی دوم یه ادمی به اسم دزموند داس میره تو ارتش امریکا، به این شرط که بره تو تیم پزشکی ارتش، ولی میبرنش تو نظامی، اسلحه برنمیداره، میگه من ادم نمیکشم و ....
خلاصه میخوان یه کاریش کنن بر گرده، حتی زندانیش میکننبعد یجوری میره تو تیم پزشکی، گروهشون شکست میخوره، دستور توپخونه و این حرفا
بعد این میمونه تو همونجا، 75 نفر زخمیو تنهایی نجات میده
همون فیلم سه تیغ اره ای
-
@جهاد خو باو ناراحتم به همچین کسی گفتم عزرائیل
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi واقعیه ؟
-
SEPEHR ALIZADEH
مشکلی نیست -
Collapse اخراج شدهreplied to Amirbernosi on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط Collapse انجام شده
@Amir-Bernousi ستیغ هکسا؟
فیلم خوبی بود -
Amirbernosireplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo بله، طرف 2006 فوت کرد
همش میزدن تو سرش میگفتن تو بی عرضه ای :| تو هیچی نیستی :|
خیلی خوب بود فیلمش، جالبیش اینه چنتا زخمی از دشمنو هم میاره
-
خوشحالم جایی زندگی میکنم که مردمش اینقد شهدا رو دوست دارن خدایا شکرت که یه ایرانی هستیم
-
Collapse اره
380291/846714