-
خداحافظی ها همچنان ادامه داره
امیدوارم با خبر خوب برگردید.. -
آدمی که بخواهد برود
میرود !
داد نمیزند که دارم میروم!!!!
خداحافظ....
آدمی که رفتنش را داد میزند.
نمیخواهد برود!!!داد میزند که نگذارند برود!!!!
-
روز ها گذشت تا فهمیدم اگر به خودت متکی نباشی بازی رو باختی .... دستت رو بزار روی زانوی خودت بلند شو تو این دنیا کسی دلش به حال تو نمیسوزه ....
-
@دوست-بد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آدمی که بخواهد برود
میرود !
داد نمیزند که دارم میروم!!!!
خداحافظ....
آدمی که رفتنش را داد میزند.
نمیخواهد برود!!!داد میزند که نگذارند برود!!!!
خداحاااااااافظظظظظظظظظظ
به اندازه کافی داد زدم خداحافظیم رو؟؟!!!
-
دو تا نکته مهم واسه کنکوری هایی که دارن آزمون جامع میزنن برای جمع بندی، به خصوص آزمون های قلمچی، گزینه ۲، سجنش و...
۱. توجه داشته باشید که قرار نیست هر چی تو آزمون هاتون بیاد درست باشه! ممکنه طراح قلمچی یا... هم اشتباه کنه اصلا. مثلا کی فکرشو میکرد تو تست ۱۸۶ کنکور تجربی داخل ۹۸، رونویسی و ترجمه همزمان رو فقط مخصوص پروکاریوت ها در نظر بگیره؟! در صورتی که بار ها تو آزمون ها و کمک درسی های مختلف اشاره شده در میتوکندری و کلروپلاست یوکاریوت ها هم رونویسی و ترجمه همزمان دیده میشه. (البته این اشتباه نیست ولی دیدگاه طراح کنکور چیز دیگه بوده به هر حال) یا مثلا مشکل همیشگی ما با بافت های قابل مشاهده در لوله گوارش؛ قانونا بافت موجود در رگ ها و اعصاب رو نباید جزو بافت های خود لایه در نظر بگیریم، در صورتی که بارها تو آزمون ها و کمک درسی های مختلف، در نظر گرفتن. یه مثال دیگه هم اشتباه علمی سوال گزینه دو از فصل ۶ زیست دهم داشتیم که دوستان اشاره کرده بودن (برید تو تاپیک های زیست بگردید پیداش میکنید). خب این وسط نظر کی مهم تره؟ طراح کنکور! اگه به سوال ابهام داری رسیدید بهتره خیلی مته به خشخاشش نزنید و رد شید ازش. گیر یه مطلب گنگ افتادن تو این بازه میتونه ضربه بزرگی بهتون بزنه
۲. لطفا اگه تو کمک درسی ها و آزمون هاتون تستی از نظام قدیم یا نظام جدید ۹۸ دیدین که مطابقتی با نظام جدید ۹۹ نداشت یا تضاد داشت، بی خیالش شید!
مثلا دیدم تو یکی از کمک درسی های دوازدهم، تست گزینه ۲ سال ۹۵ (نظام قدیم) رو آورده و تو صورت سوال گفته: تمام RNA های یوکاریوتی درون هسته کوتاه میشود.
بعد اون نویسنده محترم کتاب اومده غلط گرفته و برای توضیح جواب نوشته کوتاه شدن رنا در اغلب یاخته های یوکاریوتی دیده میشود، نه همه آنها :|
یه خسته نباشید و خدا قوت به این نویسنده باهوش میگم که با داشتن اصل سوال هم نمیتونه جواب بده!
تحلیل درستش اینه: کوتاه شدن رنا در اغلب رناهای یوکاریوتی دیده میشود، نه همه آنها (بچه های نظام قدیم میدونن. نظام جدیدا فراموشش کنید کلا)
حالا کاری به تحلیل اشتباه نویسنده کتاب نداریم. بحث اینه صورت سوال تو این مورد مربوط به نظام قدیم هست و نیازی نیست بدونید
یا سوالاتی که اصطلاح (tRNA فعال)توشون اومده مربوط به نظام جدید ۹۸ هستن ولی با جایگزینی (ساختار سه بعدی tRNA) به جای اصطلاح اول، میشه صورت سوال رو اصلاح کرد -
Fragile در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه وقتایی هرچقدر هم که آدم خوبی باشی،
آدم موفقی باشی،
یا حتی خیلی پولدار باشی،
باز هم زمانی میرسه که احساس میکنی خیلی تنها هستی.
احساس میکنی هیچکس رو نداری و هیچ جایی، جای تو نیست.چقدر بد حسش کردم
متنفرم از اون روزا -
میخوام تاجون دارم تودلی امروز چت کنم🥺🥺🥺🥺
چقدر این ی روز ک رمز اکانتم عوض شده بود سخت بود
ترک سیگار آسون تراز انجمنه🥺 -
MaryaM._.sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میخوام تاجون دارم تودلی امروز چت کنم🥺🥺🥺🥺
چقدر این ی روز ک رمز اکانتم عوض شده بود سخت بود
ترک سیگار آسون تراز انجمنه🥺اع رمز و عوض کردی و برگشتی
-
Fragile ن ب بهونه اینکه توراخدا بذار خدافظی کنم اومدم
دیگه لهم میکنه دوباره بخوام بیام بی شک -
البته اینکه من قیافم مظلوم میکنم بی تاثیر نیست
-
MaryaM._.sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fragile ن ب بهونه اینکه توراخدا بذار خدافظی کنم اومدم
دیگه لهم میکنه دوباره بخوام بیام بی شکدرک میکنم خودمم این کارارو کردم
-
Fragile ️️️
بخدا ب حز یک ماه ک نیومدم من هیچ وقت نتونستم تواین دوسال ازانجمن دور باشم
خیلی زندگی کردم اینجا
روزای سخت
روزای خوب -
MaryaM._.shنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط MaryaM._.sh انجام شده
اکالیپتوس
یادمه عکس قبل اکانتم پروفایل نداشت
اماالان همون عکسی ک معتقدی من شبیه شم
و چقدر دوسش دارم من
چقدر این خونه رو دوست دارم من
هرچندمن بعضی هاشون رو نمیشناسم
ولی خیلی دوسش دارم این عکس رو
بااجازه ت توگوشیم نگه ش میدارم -
چقد اعصابم خورده
-
این پست پاک شده!
-
-
zzz r خوبم مرسی تو خوبی؟
-
Fa D در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
میدونم اسپم میشه
امامن یک هفته پیش تواینستا متوجه کیم کارداشیان اصلا کی هست(اشتباه نکنم ی خانوادن،نخند نمیدونم)
مرلین روهم امروز تو همین تاپیک اسمش دیدم رفتم تواینترنت درموردش خوندم
۲۱ سالمه🥺 -
MaryaM._.sh
این نشون میده این از اون ...تره -
Amir Hossein jafari دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to 2245Zahra on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
2245Zahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
روز ها گذشت تا فهمیدم اگر به خودت متکی نباشی بازی رو باختی .... دستت رو بزار روی زانوی خودت بلند شو تو این دنیا کسی دلش به حال تو نمیسوزه ....
خیلی زیبا
380514/846714