-
Zahra Mohammadi 1replied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH مرسی همنین
-
MaryaM._.shreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo ممنونم
بیماری ژنتیکی
دهلیز راست دچار ی حفره هست -
SEPEHR ALIZADEH نه الان وقت استراحتم بود دیدم جفته اودم بگم
-
Zahra Mohammadi 1replied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
yuta بیا یکم از بدبختی های رشتمون با هم بگیم، سبک شیم
آمار رو میگیره احتمال میزنه بیرون
احتمال رو میگیری گسسته میزنه بیرون
گسسته رو میگیری هندسه
همشون هم بگیری سوالات محاسباتی شیمی ول نمیکننرشتتون ریاضیه؟
-
MaryaM._.sh عزیزم منم دیشب همون حالی داشتم که چن روز پیش داشتی این کاره سرنوشته هر کاری میکنی باید اذیتشو بده
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to MaryaM._.sh on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh من یکی از درجه یک ترین آدمایی که توی زندگیم دیدم مشکل قلبی داره، فقط نباید بدوئه، وگرنه تو همه چیز از من شخصا خیلی سرتره، محدودیتا هیچ حدی نمیتونن از توابع ما بگیرن، ما هممون مقدار مطلقیم
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to Zahra Mohammadi 1 on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to MaryaM._.sh on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh توکلتون به خدا باشه براشون دعا میکنم انشالله که خوب میشن هیچی بهتر از سلامتی و امنیت نیس
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH خداشفاشون بده ایشالله زودی خوب شن
-
MaryaM._.shreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
MaryaM._.sh من یکی از درجه یک ترین آدمایی که توی زندگیم دیدم مشکل قلبی داره، فقط نباید بدوئه، وگرنه تو همه چیز از من شخصا خیلی سرتره، محدودیتا هیچ حدی نمیتونن از توابع ما بگیرن، ما هممون مقدار مطلقیم
متاسفانه کبد و معده ش درخطرن
هرچند اسیب هم دیدن اما خب باپیوند خوب میشه
آره خوبه
ولی نمیتونه راه بره زیاد -
MaryaM._.shreplied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط MaryaM._.sh انجام شده
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
MaryaM._.sh عزیزم منم دیشب همون حالی داشتم که چن روز پیش داشتی این کاره سرنوشته هر کاری میکنی باید اذیتشو بده
اره
و اینجاس ک ب مهربونی خدا شک میکنی -
MaryaM._.sh دقیقا
-
MaryaM._.shreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH ایشاا...هرچی زودتر سلامتی شون رو ب دست بیارن
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to MaryaM._.sh on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ایشالله پیوند راحتی داشته باشن
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to MaryaM._.sh on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh نه اصلا اینطور نیست خدا همیشه با ماست و همیشه مهربونه ناشکری نکنین
-
MaryaM._.shreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo مچکرم ازشما
بله همینطوره -
AMH اگه اون سالم حساب نشه با اون همه استعداد، پس من الان در کفنم
سلامت باشید -
SEPEHR ALIZADEHreplied to MaryaM._.sh on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ایشالله، ایشالله خدا به هممون کمک کنه توی مسیرهامون
-
MaryaM._.shreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH ایشاا...
بدنش با پیوند سازگاری داره خداروشکر
چند مدت پیش دکترش بهمون گفت بدنش آمادگی پذیرش قلب جدید رو داره
و تاکید داشت ک نمیشه ببیمار گفت ک بعداز پیوند چ اتفاقی میفته
اما ابوالفضل بدنش اینقدر اماده هست ک میشه گفت نتایج خوبی میگیره -
MaryaM._.shreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo
گاهی روزا حتی نمیشه نفس کشید
امیدوارم همینطور باشه ک شما میگید
380624/846714