-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH بابا افرین جهانگرد
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo آره به خانوم رئیس ریاضی ها هم سلام میرسوندن
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH کی به کی سلام میرسوند؟
اتیوپیایی ها به ایشون ؟ -
SEPEHR ALIZADEHreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo بله، میگفتن خیلی اینجا محبوبن
-
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo اشتباه میکنی ... از نظر علمی و براساس دیدگاه فلاسف، اِتوپیا همون مدینه ی فاضله در دین ماست که همه چیز به صورت آرمانی و بی نقص درش هست . افلاطون اولین نفریه که از این اسم استفاده کرد و انیمشن زوتوپیا ترکیب دو کلمه ی ""Zoo** و ** Etopia** هستش . که ینی حیوانات در یک شهر آرمانی داشتن زندگی میکردن ...
لطفا آگاهیتونو ببرین بالا دوستان -
SEPEHR ALIZADEH من دیگه حرفی ندارم ...
-
Sh.E جدی میگی؟
نمیدونستم مرسی -
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo خواهش میکنم . دیگه فکر بد نکن خب؟
-
هعی خداحافظتون
-
Sh.E
زوتوپیا شبیهترین چیز ساخته شده به منه -
Sh.E خانوم معلم، لهجشون اوکیه؟ لهجه خیلی مهمه واسه حاج خانوم
-
-
AMH حالا میموندین جمع جمعیست!
-
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط Sh.E انجام شده
fatemeh ganjkhanloo نه نه یکم بیا شرق تر و شمال تر
-
Sh.E اوکی راستش اول که گفتی ناراحت شدم فک کردم توهین میکنی ببخشید
ولی شهر م اونقدرا هم بی نقص نیس مثلا امکاناتش کمه ولی مردم خیلی خوبی داره -
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH حالا میموندین جمع جمعیست!
ن باس برم خدانگهدار همگی
-
AMH به سلامت
-
Sh.E نمیدونم استان همسایتونو بگو
-
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo منظورم این بود که لابد شهرتون خیلی آرمانیه که پسراتون تو مدرسه این مدلی رفتار میکنن. منظور بدی نداشتم
-
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo سمنان
380781/846714