-
SEPEHR ALIZADEHreplied to M.ba78 on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 چی شده ناظمووو؟
-
M.ba78replied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH شیرازی هستی!؟
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to M.ba78 on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 نه ولی آرزومه یه رگم بود
-
اون میگه قفسم برده به باغیو درش باز کنید ...خودم میرم
-
M.ba78replied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
M.ba78 نه ولی آرزومه یه رگم بود
اها چون گفتی ناظمو فک کردم هستی
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to M.ba78 on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 میدونم ولی نگفتی چی شده؟
چرا غم؟ -
M.ba78replied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
M.ba78 میدونم ولی نگفتی چی شده؟
چرا غم؟خسته شدم از تو خونه موندن
قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید -
SEPEHR ALIZADEHreplied to M.ba78 on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 آخ گفتی
الان با کل وجودم میخواستم برم پارک
از بالاها نذاشتن
): -
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to mriaw on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mriaw یا خدا
-
RAMIN1380replied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH
توروحت بیشعور ای خودش ازهمه کثیف تره
امشب رو من حساب نکنین شوهر خالم گیر داده تخته نرد بازی کنم باهاش
کریم هم خودشو زد به خواب
ای خدا چرا من️️ -
SEPEHR ALIZADEHreplied to RAMIN1380 on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 مسلمون شد؟
-
امروز بهم گفت حتما به خاطر اون نیومدی
فقط دوووست داشتم یه اسلحه بود خالی میکردم تو سر دوتاشون ولی در نهایت آرامش گفتم نه به خاطر اووون نبوووود
حالا بین ۲۶ تا پزشکی و ۱۲ تا دندون و ۲ تا دارو تو کلاستون تووو اون رشته رو قبووول شی خییلی چیززز نیستی
یه نفر بهم گفت همه چی به خودت بستگی دارع الان میخام حرفش رو عملی کنم شاید تنها انگیزمم الان همین باشه۲۰:۲۰
چهارشنبه ۲ سپتامب -
RAMIN1380replied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH
نه والا همون کافره وگرنه منو با این عقرب تنها نمیزاشت -
...
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to RAMIN1380 on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 عخی
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to Brice on ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Brice تو رو قرآن یجوری تاریخ بزنین فک کنید برای خوار مادر خودتون میزنید
آخه سپتامبر واقعا؟؟
من الان باید برم یه تقویم جور کنم -
سلام
441320/846714