-
-
AMH فدا
-
-
اکالیپتوس
همیشه عالی باشی اکالی مهربون -
Nazanin Jamalireplied to maryam111 on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 یکی هس خونمون جلو اون روم نمیشه والا با بقیه مهمونامون مشکلی ندارم والا میرفتم با مهمونامون میرقصیدم
-
چ مرگمه وقتی دلم میخواد آهنگ گوش کنم ولی هیچ آهنگی هم به دلم نمیشینه که گوش کنم
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Nazanin Jamali on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 یکی هس خونمون جلو اون روم نمیشه والا با بقیه مهمونامون مشکلی ندارم والا میرفتم با مهمونامون میرقصیدم
آخی چ بد
مثل وقتیه که وسط رقص تو عروسی چشمت بیفته به معلمت -
Nazanin Jamalireplied to maryam111 on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 واسم پیش نیومده ولی احساس میکنم بدهمثل این میمونه بری تو عروسی و بهت بگن نباید برقص یه آهنگ توپم داره پلی میشه
-
منکه از رقص خوشم نمیاد =ا البته تو تنهایی دوس دارم با اهنگ بلند و تکرار کنان بپر بپر کنم
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Nazanin Jamali on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 واسم پیش نیومده ولی احساس میکنم بدهمثل این میمونه بری تو عروسی و بهت بگن نباید برقص یه آهنگ توپم داره پلی میشه
منم برام پیش نیومده ولی همیشه فوبیاشو دارم خیلی ترسناکه
مخصوصا اگه اون معلمی باشه که باهاش رودروایسی داری -
Nazanin Jamalireplied to اکالیپتوس on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس جدی من عاشقشم️
-
Nazanin Jamalireplied to maryam111 on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to اکالیپتوس on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منکه از رقص خوشم نمیاد =ا البته تو تنهایی دوس دارم با اهنگ بلند و تکرار کنان بپر بپر کنم
من برعکس اگه رقصو ازم بگیرن دیگه زندگیم رو به اتمامه
دیروز خودم خندم گرفته بود با صدای پیام بازرگانی میرقصیدم -
اکالیپتوسreplied to Nazanin Jamali on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Jamali خیلیم عالی بهتر بود بگم بلد نیستم
-
۱۳۴۹۶
-
چ کابوسای تلخی
-
-
دلم یه چیزی میخواد که نمیدونم چیه...
#مضخرف_ترین_حس_دنیا -
-
509827/846714